Györ vil ha Heidi Løke

Hevder Györ vil hente tilbake Heidi Løke

Györ ønsker Heidi Løke tilbake i et vikariat sesongen ut etter VM-pausen. Det skriver den ungarske sportsavisen Nemzeti Sport fredag.

ETTERTRAKTET: Heidi Løke spiller for tida i Storhamar, men gamleklubben Györ ønsker nå å hente henne tilbake, melder ungarske medier. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
ETTERTRAKTET: Heidi Løke spiller for tida i Storhamar, men gamleklubben Györ ønsker nå å hente henne tilbake, melder ungarske medier. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Klubben er knallhardt rammet av skader. Sist ut var tyske Anja Althaus. Hun er i likhet med Løke strekspiller.

Althaus pådro seg en alvorlig kneskade i seieren over Midtjylland sist helg. Hun er trolig ute av spill i flere måneder.

Løke har heltestatus i Györ etter en rekke suksessrike sesonger i byen. Da laget vant mesterligaen i mai, var hun på tribunen som tilskuer.

I pausen fikk hun trampeklapp.

Håper

Nemzeti Sport har intervjuet en av toppsjefene i Györ, Csaba Bartha. Han uttrykker at "Løke kan være interessert i å hjelpe klubben, men det er også opp til klubbene å forhandle".

Györ har fra før Nora Mørk, Stine Bredal Oftedal og Kari Aalvik Grimsbø i rekkene.

Laget spiller lørdag mot Brest i mesterligaen.

Best

Györ er Europas beste håndballklubb på kvinnesiden, og der gjelder i grunnen bare en ting: Å sikre trofeet i Champions League.

Løke er 34 år og med i den norske VM-troppen. Hun vil være tilgjengelig for spill i mesterligaen for Györ fordi Storhamar ikke har spilt der i inneværende sesong.

Løke ble mamma for annen gang i sommer, men kom tilbake på banen i rekordfart.

Hun er på vei opp i form og kommer trolig til å få en ganske sentral rolle for Norge i VM.

Neste uke venter 4-nasjoners for Norge på Sotra.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer