ETTERTRAKTET: Heidi Løke spiller for tida i Storhamar, men gamleklubben Györ ønsker nå å hente henne tilbake, melder ungarske medier. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
ETTERTRAKTET: Heidi Løke spiller for tida i Storhamar, men gamleklubben Györ ønsker nå å hente henne tilbake, melder ungarske medier. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpixVis mer

Györ vil ha Heidi Løke

Hevder Györ vil hente tilbake Heidi Løke

Györ ønsker Heidi Løke tilbake i et vikariat sesongen ut etter VM-pausen. Det skriver den ungarske sportsavisen Nemzeti Sport fredag.

Klubben er knallhardt rammet av skader. Sist ut var tyske Anja Althaus. Hun er i likhet med Løke strekspiller.

Althaus pådro seg en alvorlig kneskade i seieren over Midtjylland sist helg. Hun er trolig ute av spill i flere måneder.

Løke har heltestatus i Györ etter en rekke suksessrike sesonger i byen. Da laget vant mesterligaen i mai, var hun på tribunen som tilskuer.

I pausen fikk hun trampeklapp.

Håper

Nemzeti Sport har intervjuet en av toppsjefene i Györ, Csaba Bartha. Han uttrykker at "Løke kan være interessert i å hjelpe klubben, men det er også opp til klubbene å forhandle".

Györ har fra før Nora Mørk, Stine Bredal Oftedal og Kari Aalvik Grimsbø i rekkene.

Laget spiller lørdag mot Brest i mesterligaen.

Best

Györ er Europas beste håndballklubb på kvinnesiden, og der gjelder i grunnen bare en ting: Å sikre trofeet i Champions League.

Løke er 34 år og med i den norske VM-troppen. Hun vil være tilgjengelig for spill i mesterligaen for Györ fordi Storhamar ikke har spilt der i inneværende sesong.

Løke ble mamma for annen gang i sommer, men kom tilbake på banen i rekordfart.

Hun er på vei opp i form og kommer trolig til å få en ganske sentral rolle for Norge i VM.

Neste uke venter 4-nasjoners for Norge på Sotra.

(NTB)