Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hevder han sitter trygt tross en katastrofal sesong

- Vi vil aldri sparke Klopp.

BLIR SITTENDE: Jürgen Klopp opplever en blytung sesong med Borussia Dortmund, men kan trøste seg med at hans posisjon i klubben står fjellstøtt. Foto: AFP PHOTO / DPA / CARMEN JASPERSEN
BLIR SITTENDE: Jürgen Klopp opplever en blytung sesong med Borussia Dortmund, men kan trøste seg med at hans posisjon i klubben står fjellstøtt. Foto: AFP PHOTO / DPA / CARMEN JASPERSEN Vis mer

Jürgen Klopp opplever en blytung sesong med Borussia Dortmund, men kan trøste seg med at hans posisjon i klubben står fjellstøtt.

Ifølge Dortmund-direktør Joachim Watzke er det helt uaktuelt å fjerne Klopp. Storklubben tok vinterpause plassert nest sist på bundesligatabellen.

- Vi vil aldri sparke Klopp. Han har oppnådd så mye med denne klubben at det vil aldri bli en aktuell problemstilling, slår Watzke fast overfor Bild.

Borussia Dortmund, som Klopp ledet til seriegull i både 2011 og 2012, har tapt hele 10 av 17 seriekamper hittil i sesongen. Bare målforskjell skiller ned til Freiburg på sisteplassen. Begge står med 15 poeng.

Klopp tok over Dortmund i 2008. Fem år senere ledet han laget til mesterligafinalen. I de to foregående sesongene har Dortmund endt opp som toer i tysk Bundesliga.

Til tross for elendig form i serien, gikk Borussia Dortmund før jul videre i mesterligaen som gruppevinner. I neste måneds åttedelsfinale venter Juventus.

(NTB)