Hevder Kaká har signert for Real Madrid

Talsmann bekrefter kontakt.

REAL-KLAR?: Det hevder den spanske radiostasjonen Cadena Ser. Meldingene fra menneskene rundt den brasilianske superstjernen er sprikende. Foto: EPA.
REAL-KLAR?: Det hevder den spanske radiostasjonen Cadena Ser. Meldingene fra menneskene rundt den brasilianske superstjernen er sprikende. Foto: EPA.Vis mer

||| (Dagbladet.no): Den er den spanske radiostasjonen Cadena Ser som rapporterer at Kaká har signert for den spanske storklubben.

Det tilbakeviser Kakás talsmann, Diogo Kotscho.

Talsmannen bekrefter imidlertid at Real Madrid har gjort fremstøt mot brasilianeren.

- Det jeg kan si sikkert er at spanjolene og Milan ikke har kommet til enighet. Kaká vil uansett snakke med Real, og bestemme om det blir en handel eller ikke, sier talsmannen, ifølge Sky Sports.

Samtidig har Kakás far og agent, Bosco Leithe, gitt helt andre signaler.

Han har angivelig bekreftet at en avtale er nådd mellom ham selv, Milan-visepresident Adriano Galliani og Real-presidentkandidat Florentino Perez.

Prislappen: 570 millioner kroner, ifølge spanske medier.

Aspirerende Real Madrid-president Perez har ikke lagt skjul på at han ønsker å bygge et spektakulært lag i Madrid, og at Kaká er et av navnene han vil knytte til laget.

Brasilianeren har på sin side flere ganger ytret ønske om å bli værende i Milano. Senest i forbindelse med spekulasjonene rundt en overgang til Chelsea.

Milan-eier Silvio Berlusconi har innsett at Kaká kan være tapt for klubben.

- Jeg vet ikke om vi kan beholde ham i Milan, fordi de (Real Madrid) har tilbudt ham så mye penger, sa Berlusconi til det italienske nyhetsbyrået Ansa, ifølge Sky Sports.