Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hevder knust Bale kan vente monsterbud fra United

Etter Benitez-exit.

SPEKULASJONER: Britisk presse mener det spøker rundt Real Madrid-spiller Gareth Bales framtid etter at manager Rafa Benitez fikk sparken i går. Foto:  AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
SPEKULASJONER: Britisk presse mener det spøker rundt Real Madrid-spiller Gareth Bales framtid etter at manager Rafa Benitez fikk sparken i går. Foto: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza Vis mer

(Dagbladet): Rafa Benitez fikk i går sparken som Real Madrid-manager og reservelagets trener Zinedine Zidane tar over jobben hos de ambisiøse spanjolene.

Managerbyttet kan også ha stor påvirkning på framtida til stjernespiller Gareth Bale, som ifølge britiske rapporter hadde et godt forhold til Benitez.

GODT FORHOLD: Rafael Benitez og Gareth Bale. Foto: Reuters / Jason Cairnduff
GODT FORHOLD: Rafael Benitez og Gareth Bale. Foto: Reuters / Jason Cairnduff Vis mer

Telegraph skriver at Bale er knust etter nyheten og at han kan vurdere en snarlig Premier League-retur. I så fall står trolig Manchester United klare for å kaste seg inn i kampen om lynvingen.

- Ville ofre Ronaldo Ifølge Telegraph vil Bale se hvordan han figurerer i Zidanes planer i den spanske storklubben. Benitez skal nemlig ha hatt et godt øye til den tidligere Tottenham-spilleren og den nylig sparkede manageren skal ha vært klar til å selge Cristiano Ronaldo til sommeren, noe som angivelig ville styrket Bales posisjon i klubben.

Nå kryr det derimot av spekulasjoner om Bales framtid.

NY SJEF:  Zinedine Zidane. Foto: NTB Scanpix
NY SJEF: Zinedine Zidane. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sammen med United, skal også rivalene Chelsea og Manchester City være klare til å legge 75 millioner pund  (978 mill. kroner) på bordet for waliseren.

Også Daily Mail og Mirror hevder at Manchester United sikter seg inn mot Bale - og at han står øverst på ønskelista.

Hazard-ønske? En av faktorene som taler for en mulig Bale-exit er Zinedine Zidanes fascinasjon for Chelsea-spiller Eden Hazard.

- Etter Messi og Ronaldo, er Hazard min favorittspiller. Det er noe helt spesielt å se ham spille. Om jeg ser ham komme til Real Madrid? Jeg elsker spilleren, det er alt jeg kan si, sa Zidane i desember, ifølge Telegraph.

Real Madrid møter Deportivo i den spanske ligaen lørdag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media