Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hevder kona «reddet» Tiger Woods

Knuste bilvindu med golfklubbe.

KONA REDDET HAN UT AV BILEN: Tiger Woods traff en brannhydrant og et tre da han forlot hjemmet sitt i sin Cadillac Escalade 2009-modell halv tre natt til fredag amerikansk tid. Bildet er tatt utenfor huset hans etter uhellet.
Foto: WESH-TV/AP/Scanpix
KONA REDDET HAN UT AV BILEN: Tiger Woods traff en brannhydrant og et tre da han forlot hjemmet sitt i sin Cadillac Escalade 2009-modell halv tre natt til fredag amerikansk tid. Bildet er tatt utenfor huset hans etter uhellet. Foto: WESH-TV/AP/Scanpix Vis mer

|||(Dagbladet): (Dagbladet): Golfstjernen Tiger Woods (33) ble skadd i en bilulykke ved sitt hjem i Windermere ved Orlando, Florida, 02.25 natt til fredag amerikansk tid. De første meldingene beskrev tilstanden som «alvorlig», men det viste seg å være lettere skader.

Tiger Woods kone, svenske Elin Nordegren Woods, befant seg i parets bolig da ulykken inntraff. Det påstås at hun brukte en golfklubbe til å knuse ruta på Woods' Cadillac Escalade for å få ektemannen ut av bilen, ifølge avisa Orlando Sentinel.

Ytterligere detaljer omkring ulykken er ikke kjent, og det hersker fortsatt usikkerhetsmomenter rundt hendelsesforløpet. Nettstedet TMZ siterer anonyme kilder på at bilulykken og skadene ble forårsaket av en krangel med Elin Nordegren Woods. Dette er ikke bekreftet.

Bevisstløs
Rapporter sier Woods gled inn og ut av bevissthet i flere minutter. Woods skal ha hatt kuttskader på leppene, og mottok førstehjelp fra polititjenestemenn til ambulanse ankom stedet.

Woods ble kjørt i ambulanse til sykehuset Health Central hospital i Ocoee.

REDDET EKTEMANNEN: Elin Nordegren Woods reddet sin ektemann og golfstjerne ut av bilen etter ulykken. Foto: Scott Halleran/Getty Images/AFP
REDDET EKTEMANNEN: Elin Nordegren Woods reddet sin ektemann og golfstjerne ut av bilen etter ulykken. Foto: Scott Halleran/Getty Images/AFP Vis mer

Florida-politiet FHP opplyste at tilstanden var alvorlig. Etter at det ble klart at skadene slett ikke var omfattende, presiserer talsmann Jorge Delahoz overfor Orlando Sentinel at de alltid omtaler pasientenes tilstand som «alvorlig» dersom de blir fraktet til sykehuset.

- Et uhell
Borgermester Bruhn sier til CNN at Tiger ble skrevet ut av sykehuset etter å ha blitt behandlet for sårskader i ansiktet.

- Jeg tror ikke det var mer enn et uhell, sier Bruhn

Ifølge politiet løste ikke airbagene seg ut i Tigers Cadillac Escalade 2009-modell, noe som ifølge politiet skal indikere at han kjørte saktere enn 50 kilometer i timen.

Politiet sier at det ikke skal ha vært alkohol inne i bildet, men at det foreløpig er uklart om det vil bli tatt ut tiltale mot Woods.

Ifølge WFTV var Woods alene i bilen da han kolliderte.

Det er foreløpig uklart om skadene vil hindre Woods i å spille golf. 33-åringen skulle etter planen spille i Chevron Wold Challenge på mandag, som han selv er vertskap for. Han har vunnet turneringen fire ganger, ifølge CNN.

GOD FORM: Tiger Woods ble behandlet på sykehuset, men så skrevet ut i god form eller krasjen.
Foto: Julian Smith, EPA/Scanpix
GOD FORM: Tiger Woods ble behandlet på sykehuset, men så skrevet ut i god form eller krasjen. Foto: Julian Smith, EPA/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media