Island - Norge

Hevder Lagerbäck fikk nei fordi Olympiakos er lei

Kaos i den greske klubben.

STÅR OVER: Omar Elabdellaoui får ikke spille de to kommende landskampene mot Island og Panama. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
STÅR OVER: Omar Elabdellaoui får ikke spille de to kommende landskampene mot Island og Panama. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Island - Norge, kl. 22.00 lørdag

SANDVIKA (Dagbladet): Lars Lagerbäck (69) holdt tirsdag sin første pressekonferanse før privatlandskampen mot Island lørdag.

Lagerbäck vakte oppsikt da han innledningsvis kunngjorde at Olympiakos hadde satt foten ned for bruken av Omar Elabdellaoui (26). Høyrebacken var opprinnelig tatt ut, men grekerne nekter Elabdellaoui å være med på samlingen.

- Elabdellaoui fikk ikke lov av Olympiakos å komme hit fordi det bare er en internasjonal dato for VM-klare land. Vi har forsøkt å ha dialog med dem, men vi har ikke lyktes med å få dem til å ombestemme seg, sier Lagerbäck.

Svensken mener han ikke har fått et skikkelig svar fra Aten-klubben, utover at det ikke er en internasjonal dato. Til Dagbladet sier journalist Pol Papadopoulos - som jobber for den greske sportsavisa gazzetta.gr og følger Olympiakos tett - at det er to grunner til at klubben ikke vil frigi Omar Elabdellaoui:

- Olympiakos har sett seg lei på at han er en ustabil spiller som er mye skadet. Den ønsker ikke å risikere flere skader. I tillegg kan han bli solgt i sommer. Men det vet vi ingenting om ennå, forteller Papadopoulos.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer