LEDIG PÅ MARKEDET: Jürgen Klopp ga seg i Borussia Dortmund i mai for å ta et hvileår. Foto: Lukas Schulze/dpa/NTB Scanpix
LEDIG PÅ MARKEDET: Jürgen Klopp ga seg i Borussia Dortmund i mai for å ta et hvileår. Foto: Lukas Schulze/dpa/NTB ScanpixVis mer

Hevder Liverpool er advart mot å ansette Jürgen Klopp

Rodgers' tid iferd med å renne ut?

(Dagbladet): Liverpool-fansen slikker fortsatt sårene etter at seriegullet skled ut av hendene deres tre runder før slutt, våren 2014. Men mannen som ledet den røde skuta mot deres aller første Premier League-tittel er nå under stadig større press.

Andreplassen i 2014 ble til sjetteplass i fjor, og etter et skuffende 1-1-resultat på Anfield mot Norwich søndag, ligger Liverpool helt nede på 13. plass på tabellen etter seks serierunder.

I en oppsiktsvekkende kommentar-artikkel i The Independent lørdag, dagen før det forsmedelige uavgjortresultatet mot Norwich, hevder fotballskribenten Simon Hughes at Rodgers bare har to kamper på seg til å overbevise styret i eierselskapet Fenway Sports Group om at han er rett mann for jobben.

Det er kampene mot Nowich og Aston Villa i ligaen. Nå er det bare én igjen.

I tillegg, skriver Hughes, er FSG advart mot å ansette mannen «alle» ser for seg som den nye Liverpool-treneren, Jürgen Klopp.

- Sannsynligvis er de advart av noen med førstehånds kjennskap til det å jobbe sammen med ham, skriver Hughes.

Klopp, som ga seg som Borussia Dortmund-trener etter forrige sesong, har hatt eventyrlig suksess som manager. Hans utadvendte stil og evne til å skape vinnerlag har gjort ham til et navn det stadig hviskes om i Liverpools gater.

For det er ikke lenger like moro å se Liverpool spille kamp, skal vi tro lokalavisa Liverpool Echo.

- Rodgers' Liverpool, en gang de store underholderne, har bare klart å score mer enn ett mål på to av de siste tjue kampene de har spilt siden mars, skriver avisa, og legger til at Liverpool-manageren er under stadig større press.

Lørdag møter Liverpool Aston Villa på Anfield.