Hevder livstidsutestengte Atle Hamre trener hester med finlandshette

- Nå gir jeg opp, sier Hamre.

DEN GANG DA: Atle Hamre, her fra Drammen i 2006, er livstidsutestengt fra travsporten. Nå skal han være i gang med å kjøre hester igjen, riktignok i forkledning melder Trav- og Galopp-Nytt. Foto: Kurt T. Pedersen / Dagbladet
DEN GANG DA: Atle Hamre, her fra Drammen i 2006, er livstidsutestengt fra travsporten. Nå skal han være i gang med å kjøre hester igjen, riktignok i forkledning melder Trav- og Galopp-Nytt. Foto: Kurt T. Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Atle Hamre er utestengt fra norsk travsport på livstid, men ifølge siste utgave av fagbladet Trav og Galopp-Nytt skal Hamre ha blitt observert på Jarlsberg Travbane mens han kjørte hester iført finlandshette.

Det benektet Hamre på det aller sterkeste overfor Dagbladet.

- Jeg gir opp, jeg. Nå vet jeg ikke hva jeg skal si. Jeg er ferdig i travsporten, kan jeg ikke bare få fred?, spør Hamre, før han legger til:

- Jeg kan kommentere følgende: Jeg har ingen finlandshette, jeg bruker ikke finlandshette, og jeg trenger ikke dekke meg til noe sted jeg er. Jeg har ikke lov til å oppholde meg på travbaner, og jeg oppholder meg ikke der jeg ikke har lov til å være. Punktum.

Litt senere tar Hamre kontakt med Dagbladet igjen for å presisere at det var bruken av finlandshette han benektet.

- Ja, jeg har vært på Jarlsberg én gang og kjørt på rundbanen der. Det gjorde jeg fordi jeg hadde et sterkt behov for å kjenne hvordan det var å sitte i sulkyen igjen. Det hadde jeg ikke gjort på sju år. Men nå må ikke travselskapet og han daglige lederen på Jarlsberg overdramatisere dette med finlandshette, det høres jo ut som jeg har ranet en travbane. Jeg understreker at jeg ikke har noe behov for å dekke meg til overfor noe menneske på denne planeten, sier Hamre til Dagbladet. Hamre skylder Det Norske Travselskap nesten én million kroner i saksomkostninger etter rettssaker der han endte med livstidsutestengelsen fra sporten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer