Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hevder løperne vil fjerne sportssjefen

Bråk i kombinertleiren.

MISTILLIT? Adresseavisen skriver at flere av landslagsløperne i kombinert er misfornøyde med sportssjef Kjetil Strandbråten (stående til høyre). Her fra VM i Liberec i fjor:  Espen Rian, Jan Schmid, Petter Tande, Mikko Kokslien og trener Trond-Einar Elden.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX
MISTILLIT? Adresseavisen skriver at flere av landslagsløperne i kombinert er misfornøyde med sportssjef Kjetil Strandbråten (stående til høyre). Her fra VM i Liberec i fjor: Espen Rian, Jan Schmid, Petter Tande, Mikko Kokslien og trener Trond-Einar Elden. Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Torsdag møtes kombinerttoppene i Trondheim. Løperne ønsker å fjerne Kjetil Strandbråten som sportssjef.

Ifølge Adresseavisen vil det vil bli fremsatt flere krav fra landslagsløperne når de møter sportssjef Kjetil Strandbråten, Olympiatoppens Atle Kvålsvoll og leder Paul Einar Borgen i kombinertkomiteen. Flere løpere ønsker kraftige endringer, blant annet vil de fjerne Strandbråten fra landslagsledelsen.

Det var etter at Petter Tande i mandagens utgave av Adresseavisen uttalte at han er irritert over kulturen på landslaget at misnøyen endelig nådde offentligheten. I lang tid har flere løpere vært lite tilfredse med måten laget har vært ledet på.

Tidligere landslagsløper Ola Morten Græsli fortalte onsdag at det har vært en ukultur på landslaget i flere år, hvor det har vært vanskelig å ta opp ting.

Han betegnet Strandbråten som en eksplosiv type som det kan være vanskelig å komme inn på.

(NTB)


Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!