Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hevder Manchester United bød mer enn Real Madrid for Gareth Bale

Men Bale ville til Madrid, sier agenten.

 TIDENES DYRESTE:  Gareth Bale ble tidenes dyreste fotballspiller da han forlot Tottenham til fordel for Real Madrid i fjor. Nå hevder 25-åringens agent at Manchester United bød mer enn den spanske storklubben for waliseren. Foto:AFP PHOTO/Emmanuel Dunand/NTB Scanpix.
TIDENES DYRESTE: Gareth Bale ble tidenes dyreste fotballspiller da han forlot Tottenham til fordel for Real Madrid i fjor. Nå hevder 25-åringens agent at Manchester United bød mer enn den spanske storklubben for waliseren. Foto:AFP PHOTO/Emmanuel Dunand/NTB Scanpix. Vis mer

(Dagbladet): Gareth Bale ble tidenes dyreste fotballspiller da han i september 2013 ble solgt fra Tottenham til Real Madrid.

Waliseren som i helgen spilte 0-0 med landslaget mot Belgia, ble solgt for nesten 900 millioner for ett år siden. I et intervju med spanske AS, avslører Bales agent Jonathan Barnet at han kunne blitt solgt for mer.

- Det var en av de beste overgangene og kanskje den største. For meg var det en stor ære å få være en del av den. Jeg møtte Gareth i ung alder og han har alltid hatt en ønske om å spille for Real Madrid. Han kunne gått til Manchester United og andre klubber, men ville til Madrid, sier Barnet til AS.

På spørsmål om budet fra Old Trafford var større, sier agenten at det var litt større enn det Real Madrid la på bordet.

Agenten kan også avsløre at Tottenham gjorde alt som sto i sin makt for å forhindre en overgang for 25-åringen.

- Tottenham ønsket aldri å selge ham. Derfor ønsket de latterlig mye penger, sier Barnet.

Agenten er helt sikker på Bale en dag vil vinne Gullballen. Bale hadde en flott førstesesong i hovedstadsklubben og scoret da klubben vant Champions League-finalen i mai.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media