Hevder Martin Linnes er klar for tyrkisk storklubb

- Femårskontrakt, skriver tyrkisk avis.

UTENLANDSPROFF: Ifølge tyrkiske medier blir Martin Linnes Besiktas-spiller. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
UTENLANDSPROFF: Ifølge tyrkiske medier blir Martin Linnes Besiktas-spiller. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Det har lenge vært spekulert i om Martin Linnes skal til Tyrkia og Besiktas, og i dag verserer nye rykter om at overgangen har gått igjennom.

Tyrkiske Ntv Spor skriver at 22-åringen signerer en femårskontrakt verdt 650 000 euro i året, og at prisen er to millioner euro (16,3 millioner norske kroner).

Det motbeviser nå administrerende direktør i Molde, Tarje Nordstand Jacobsen, overfor rbnett.

- Martin er ikke klar for Besiktas og det har ikke skjedd noe nytt denne uka. Han er Molde-spiller og ser ut til å bli det ut sesongen, sier Nordstrand Jacobsen til Rbnett.

Høyrebacken har imponert stort for Molde denne sesongen, og kronet en god sommer med to scoringer og en målgivende pasning mot Aalesund i forrige serierunde.

Etter kampen sa Linnes til Dagbladet at han fortsatt håpet en overgang kunne komme i orden.

- Jeg er redd tiden renner ut nå. Jeg spiller i Molde og stortrives på og utenfor banen. Når jeg gjør det, regner jeg med prestasjonene fortsetter og at det kommer nye tilbud. Det hadde vært morsomt og spennende og fått prøvd seg i Europa og en enda større liga. Når slike ting ikke går gjennom, har jeg ikke annet å gjøre enn å fortsette og prestere. Forhåpentligvis får jeg sjansen senere, sa han.

Besiktas var lenge med i kampen om en plass i gruppespillet i Champions League, men måtte til slutt se seg slått av Arsenal i onsdagens dramatiske kamp på Emirates.

Kanskje kan det bli europaligafotball på Linnes likevel? Molde ble slått ut av Zorya Luhansk.

For to uker siden ble det skrevet at Molde skulle ha avslått et bud på 15 millioner kroner.

Linnes' agent Kent Karlsen har ikke svart på Dagbladets henvendelser i formiddag.