TOK TAK SELV: Lionel Messi skal ha etterbetalt et halvt års lønn til landslagets sikkerhetsvakter av egen lomme, hevder en argentinsk journalist. <br>Foto: AFP/ Vanderlei Almeida/ NTB Scanpix
TOK TAK SELV: Lionel Messi skal ha etterbetalt et halvt års lønn til landslagets sikkerhetsvakter av egen lomme, hevder en argentinsk journalist.
Foto: AFP/ Vanderlei Almeida/ NTB ScanpixVis mer

Hevder Messi betalte Argentinas sikkerhetsfolk av egen lomme

Hadde ikke fått betalt på et halvt år.

(Dagbladet): Etter sommerens 21 måneder lange betingede fengselsstraff for å ha unndratt 40 millioner i skatt, trenger Lionel Messi all den positive oppmerksomheten han kan få.

Det får han nå gjennom den argentinske fotballjournalisten Juan Pablo Varsky og radioprogrammet No Somos Nadie.

I siste utgave av radioshowet forteller Varsky om Argentinas bortekamp mot Brasil for halvannen uke siden.

Messi satt på hotellrommet sitt i Belo Horizonte da han ifølge Varsky ble forstyrret av at sikkerhetsfolk fra Argentina banket på døra hans.

- To eller tre personer fra sikkerhetsteamet sto foran døra og sa, Leo, vi må snakke med deg. Vi har ikke blitt betalt på fem eller seks måneder. Situasjonen er komplisert, du er lagkaptein og kjenner oss, nå ber vi om din hjelp, fortalte Varsky på radioen.

Så skal Messi ha ringt sin meddømte far Jorge og bedt ham betale sikkerhetsfolkene. Ifølge Varsky skal lønnen ha uteblitt på grunn av det argentinske forbundets pressede økonomi.

Og det er visstnok ikke første gangen Messi har vist sin veldedige side.

- Det er mange ting Messi gjør som han ikke vil at folk skal vite om, men jeg syntes det var viktig å fortelle om dette fordi det ikke er noen grunn til at jeg ikke skal det, sa Varsky til lytterne, og la til at Messi sannsynligvis ble sint på ham fordi han nå fortalte om den vennlige gesten overfor sikkerhetsfolkene.