Lionel Messi

Hevder Messi har bestemt seg

Det er flere spanske medier som melder at Lionel Messi (33) har bestemt seg for å bli værende i Barcelona, dersom klubben kan oppfylle et par betingelser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ryktene og sagaen rundt Lionel Messis fremtid har pågått i nærmere et år. Mye av dette er grunnet den legendariske argentinerens kontraktsituasjon.

Forrige sommer kunngjorde Messi at han ønsket å forlate Barcelona, og leverte inn den mye omtalte «burofaxen» der han offisielt ba om å få gå.

Problemet den gang var at klausulen i Messis kontrakt, som ville tillatt ham å gå, hadde en utløpsdato. Den hadde ikke argentineren møtt, og dermed måtte han bli værende.

På hans premisser

Det har siden vært ryktet at han kunne forsvinne når kontrakten løper ut med klubben fra Catalonia, hvilket er 30. juni 2021.

Det skal ikke ha manglet på beilere for legenden, som i skrivende stund er LaLigas toppscorer med 26 fulltreffere.

Paris Saint-Germain og Manchester City har blitt nevnt, og så tidlig som denne uken ble det hevdet av brasilianske TNT Sports at det var førstnevnte som lå an til å vinne kampen om Messis signatur.

Nå melder uansett TVE (TV Española, spansk allmennkringkaster, jour.anm) at Lionel Messi har bestemt seg for å bli i Barcelona, dersom klubben møter noen av hans kriterier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer