I TØFFE DUELLER:  Lionel Messi og Alvaro Arbeloa. Foto: AP /Andres Kudacki
I TØFFE DUELLER: Lionel Messi og Alvaro Arbeloa. Foto: AP /Andres KudackiVis mer

Hevder Messi kalte Real Madrid-spiller for «idiot»

Drama i kulissene etter El Clásico.

(Dagbladet): 1-1 endte den første semifinalen i cupen mellom Real Madrid og Barcelona i går kveld. Som vanlig gikk det en smule hett for seg når de to storhetene møtes.

I dag melder flere spanske medier - med TV-programmet Punto Pelota i spissen - at det kom til en episode etter kampen. I hovedrollene: Lionel Messi og Alvaro Arbeloa.

De to hadde noen tøffe dueller under kampen på Estadio Santiago Bernabéu i Madrid. For tøft, mente angivelig Messi, som ifølge rapportene oppsøkte Arbeloa etter bataljen.

Kona i bilen
Dette skal ha skjedd på parkeringsplassen under Bernabéu. Mens Messi var på vei til Barcelona-bussen, fikk han angivelig øye på Arbeloa, som var i ferd med å fyre opp bilen. Arbeloas kone satt i passasjersetet foran.

I Punto Pelota blir det hevdet at Messi kalte Real Madrid-spilleren for «bobo». Det betyr «idiot», eller en person uten nevneverdig moral.

TV-bildene viser at Arbeloa klapper Messi på kinnet 79 minutter ut i kampen. Det samme gjør Xabi Alonso, noe Messi reagerer på.

- Arbeloa yppet seg med hånda opp i ansiktet på Messi. Det var som om han ønsket å si: «Hør nå her, lillegutt», sier Magnar Kvalvik, som kommenterte kampen for C More.

Aggressivt
Kvalvik la ellers ikke merke til noe spesielt mellom dem.

Han utdyper:

- Da José Mourinho kom inn, var det mye aggressivt og stygt i disse kampene. Med de siste El Clásico-ene har tatt steg i positiv retning, med tanke på spillernes displin og oppførsel. I går var det bare tre gule kort til hvert lag.

Returoppgjøret spilles i Barcelona onsdag 27. februar.