Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hevder Mourinho er klar for United neste sesong

Britiske aviser er sikre.

TIL MANCHESTER: Jose Mourinho er ifølge britiske aviser klar for Manchester United fra neste sesong. Foto: NTB Scanpix
TIL MANCHESTER: Jose Mourinho er ifølge britiske aviser klar for Manchester United fra neste sesong. Foto: NTB Scanpix Vis mer

José Mourinho skal ifølge flere britiske aviser ha avslørt til venner og kolleger at han skal erstatte Louis van Gaal på Old Trafford etter sesongen.

Daily Mail, Daily Star, Daily Mirror og Daily Telegraph siterer alle en anonym kilde som sier at avtalen mellom portugiseren og United er i havn.

- Mourinho er klar for Manchester United. Det er i boks. Chelsea er den eneste store, ledige jobben, blir kilden sitert på av Telegraph.

Den tidligere Real Madrid-, Inter- og Porto-treneren fikk sparken i Chelsea i desember. I et intervju forrige uke uttalte 53-åringen at han snart ville være tilbake i managerstolen - helst i England.

Van Gaal har vært under tøft press store deler av denne sesongen, men hevdet søndag at skriveriene om Mourinho er rent oppspinn.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media