Hevder Mourinho har levert sekssiders «frierbrev» til United

Og Louis van Gaal forstår at han blir pepet av banen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det går fortsatt trått for Manchester United. De ligger på en femteplass i ligaen, men fotballen og resultatene imponerer få, om i det hele tatt noen.

Det har stormet ganske hett rundt manager Louis van Gaal en god stund, og presset på nederlenderen blir ikke mindre etter dagens tannløse opptreden - og tap - mot Southampton. Manchester United ble pepet av banen på Old Trafford.

Det mener «Jerntulipanen» er helt riktig reagert av hjemmefansen.

- Helt riktig å bue - Du kan ikke si at det er feil at de gjør det. De gjør helt rett, og selvfølgelig er de skuffet, og de har rett til å bue på meg. Det var jo ikke bra i dag. Det var en dårlig kamp, og vi klarte ikke å skape sjanser. Det er mer eller mindre en 0-0-kamp. Men vi tapte, konkluderer van Gaal overfor The Guardian.

Faktum er at etter like mange kamper som utskjelte David Moyes hadde på dette tidspunktet i sin korte United-karriere, har Louis van Gaal tre poeng mindre.

- Jeg vet ikke hva som skjedde i dag, men det var for dårlig. Fotball handler ikke bare om å forsvare seg, men også å skape sjanser. Vi skapte ingen. Motstanderen nektet oss det, så det var en kjip kamp. Jeg er skuffet, men må bare tenke på hvordan vi kan snu dette. Det er min jobb, men det er ingen enkel jobb, sier en ydmyk van Gaal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer