ERSTATTER: José Mourinho har ifølge Sunday Express allerede signert en avtale som gjør ham til Louis van Gaals erstatter som Manchester United-manager .Foto: NTB Scanpix
ERSTATTER: José Mourinho har ifølge Sunday Express allerede signert en avtale som gjør ham til Louis van Gaals erstatter som Manchester United-manager .Foto: NTB ScanpixVis mer

Hevder Mourinho har signert for Manchester United

Ifølge Sunday Express.

(Dagbladet): Sunday Express hevder at José Mourinho allerede har skrevet under på en kontrakt som gjør ham til Manchester Uniteds nye manager og Louis Van Gaals avløser fra og med sommeren.

Ifølge den engelske avisen ble avtalen signert i slutten av forrige uke og offentliggjøres i løpet av to uker. Den angivelig signerte kontrakten har blitt omtalt i Mourinhos hjemland, Portugal. Derfor skal Manchester United ha følt seg presset til å få fart på prosessen, hevder avisen.

Årsaken til at Manchester United ikke ønsker å offentlige avtalen allerede nå, er ifølge Sunday Express at de vil ha fullt fokus på å kvalifisere seg til neste sesongs Champions League og vinne troféet i FA-cupen.

Van Gaals menn vant gårsdagens semifinale mot Everton etter at franskmannen Anthony Martial satte inn seiersmålet på overtid. Dette er storklubbens eneste mulighet til å ta en tittel denne sesongen.

- Det er fantastisk. Når du ser gleden i øynene på spillerne, er det fantastisk, sa en ekstatisk van Gaal etter gårsdagens viktige triumf.

Ifølge den engelske avisen skal Mourinho allerede være i gang med spillerjakten. Sunday Express skriver at Mourinho ønsker å lokke Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo tilbake til Old Trafford. Ronaldo har samme agent som Mourinho, nemlig Jorge Mendes.

Ronaldo spilte i Manchester United fra 2003 til 2009 og hadde landsmannen Mourinho som manager i Real Madrid fra 2010 til 2013. Mourinho fikk sparken som Chelsea-manager i desember og har vært arbeidsledig siden da.

Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.