Hevder Mourinho prøvde å stoppe hans karriere

I dag utfordrer Villas-Boas sin tidligere mentor.

 SAMMEN:  André Villas-Boas var med i støtteapparatet til José Mourinho da han tok over Chelsea. I dag står de på hver sin trenerbenk i London-derbyet mellom Tottenham og Chelsea. Nummer to fra høyre er West Bromwich-manager Steve Clarke. Foto: Reuters/David Bebber/NTB Scanpix.
SAMMEN: André Villas-Boas var med i støtteapparatet til José Mourinho da han tok over Chelsea. I dag står de på hver sin trenerbenk i London-derbyet mellom Tottenham og Chelsea. Nummer to fra høyre er West Bromwich-manager Steve Clarke. Foto: Reuters/David Bebber/NTB Scanpix.Vis mer

* Følg kampen i fotballstudio fra 1345!

Chelsea-manager José Mourinho slår tilbake mot sin portugisiske landsmann André Villas Boas før lørdagens storkamp mot Tottenham.

Spurs-manager Villas-Boas har offentlig antydet at Mourinho sto i veien for hans karriere da de jobbet sammen i flere år i klubber som Porto, Chelsea og Inter.

Villas-Boas ville være mer enn en analytiker, men ifølge han selv ønsket ikke Mourinho å gi ham en mer betydningsfull rolle.

Selv vil ikke Mourinho bruke tid på å diskutere forholdet til Villas-Boas.

- Jeg vil ikke beskrive vårt forhold til hverandre, fordi jeg er ikke et barn som diskuterer slikt med mediene. Det er en personlig ting.

- Jeg bryr meg ikke om hva han sier. Jeg er ikke her for å kommentere hva han sier eller å få vite hva han sier. Jeg er ikke interessert. Det gir ikke mening. Jeg er ikke skuffet, sier Mourinho.

- Ingen konflikt Villas Boas ble før helgen sitert på følgende om Mourinho:

- Jeg var full av ambisjoner om å gi ham noe ekstra, og jeg ønsket å være mer involvert. Jeg følte at jeg kunne gi ham så mye mer og ønsket å jobbe videre med ham, men han følte ikke behov for å ha noen nær seg eller i en annen stilling som assistent. Derfor bestemte vi begge at tiden var inne (for å slutte), sa Tottenham-manageren, som avviste at det er en konflikt mellom de to portugiserne.

- Vi snakket sammen på Premier Leagues managermøte i august, men har ikke gjort det siden.

Tottenham står med 12 poeng etter fem kamper. Kun naborival Arsenal er foran på tabellen med bedre målforskjell. Chelsea har to poeng mindre enn duoen fra Nord-London før lørdagens storkamp på White Hart Lane.

(NTB)