FINITO?: Spanske medier mener å vite at Real Madrid og trener Jose Mourinho ble enige om å avbryte kontrakten for 70 dager siden. Fot:         REUTERS/Phil Noble
FINITO?: Spanske medier mener å vite at Real Madrid og trener Jose Mourinho ble enige om å avbryte kontrakten for 70 dager siden. Fot: REUTERS/Phil NobleVis mer

Hevder Mourinho var ferdig 64 dager før denne triumfen

Spekulerer i hemmelig Real Madrid-exit.

(Dagbladet): Real Madrid og manager Jose Mourinho kan se tilbake på noen fantastiske uker med seier over Manchester United i Champions League og to El Clasico-triumfer mot erkerivalen Barcelona.

I dag melder den spanske radiokanalen Cadena Ser at Mourinho allerede er ferdig i klubben - og at det skjedde for 70 dager siden.

- Det er umulig å si hva som skjer i Real Madrid, men jeg ser ikke for meg at Mourinho fortsetter etter sesongen. Jeg husker Marca (spansk avis) spekulerte i Mourinhos avgang ved rundt årsskiftet, og det kan hende ryktene stemmer, sier C Mores La Liga-ekspert Magnar Kvalvik til Dagbladet.

Det er radioverten Jose Ramon de la Morena som hevder trenerens framtid er avgjort i programmet El Larguero, og han mener det er helt sikkert at Mourinho ikke leder Real Madrid neste sesong.

Formtopp etter nyttår 70 dager tilbake i tid vil si at Mourinho, hvis påstanden stemmer, ble enig om å avbryte kontrakten 31. desember.

- I mange av uttalelsene hans frir han nærmest til England, noe det er umulig å ikke legge merke til. Han snakker varmt om både fotballen og journalister, men jeg kan ikke huske at han hadde et så godt forhold til alle da han selv var manager i Premier League. Det er noe jeg stusser litt over, sier Kvalvik.

Etter nyttår står Real Madrid med 12 seire, fire uavgjort og ett tap i alle turneringer.

- Kan en eventuell Mourinho-exit hatt effekt på prestasjonene de siste ukene?

- Det er vanskelig å spekulere i det, men det er ingen tvil om at Real Madrid har vært bedre etter nyttår. Spesielt de siste ukene. Det kan hende de spiller med senkede skuldre da de har innsett at ligagullet er tapt, sier Kvalvik.

Etter seieren mot Manchester United på Old Trafford var «The special one» uvanlig ydmyk.

- Det beste laget tapte, sa Real Madrid-sjefen.

Reiser ved CL-seier Kvalvik mener mye tyder på at treneren havner i England etter sesongen.

SPANSK EKSPERT: C More-kommentator Magnar Kvalvik. Foto: C MORE
SPANSK EKSPERT: C More-kommentator Magnar Kvalvik. Foto: C MORE Vis mer

- Jeg mener det han sa etter kampen mot United var helt korrekt, men det er lett å tenke at det er smisking. Det var rykter om at han så på leilighet i England for en stund siden og han har jo selv sagt at han ønsker seg tilbake, sier Kvalvik.

Real Madrid vant La Liga forrige sesong, men ligger nå hele 13 poeng bak serieleder Barcelona. Suksess i Champions League er den eneste muligheten til å vinne en stor trofé for hovedstadslaget denne sesongen.

- Det kan hende Mourinho allerede er ferdig i klubben, men jeg tror i alle fall han stikker dersom Real Madrid vinner Champions League. Da har han klart å vinne de to store titlene, sier Kvalvik.

Real Madrid spiller også cupfinale mot Atletico Madrid i Copa del Rey 17. mai.