Hevder Mourinho vil tjene 300 mill over fire år i Chelsea

Avtalen skal være signert, ifølge The Sun.

GJENSYN? José Mourinho har vært sterkt linket til en Chelsea-retur etter at det ble klart at manageren slutter i Real Madrid. Foto: AFP PHOTO / CARL DE SOUZA / FILES / NTB SCANPIX
GJENSYN? José Mourinho har vært sterkt linket til en Chelsea-retur etter at det ble klart at manageren slutter i Real Madrid. Foto: AFP PHOTO / CARL DE SOUZA / FILES / NTB SCANPIXVis mer

(Dagbladet): José Mourinho har allerede signert for Chelsea, skriver The Sun.

Avtalen skal ha blitt skrevet under tirsdag kveld, og manageren vil tjene litt over 300 millioner kroner på de fire årene han foreløpig har forpliktet seg til, skriver tabloidavisa.

- Det er offisielt at José er en Chelsea-mann igjen. Alle er fornøyde med at han kommer tilbake - klubben, spillerne og fansen, skal en kilde i Chelsea ha røpet.

- Vi ser allerede framover mot neste sesong, for vi er sikre på at den kommer til å bli veldig spennende.

Mourinho var på plass i London for å se opprykkskampen mellom Crystal Palace og Watford på mandag, men ifølge The Sun var altså hovedmålet til den portugisiske treneren å signere for gamleklubben.

Helt siden Real Madrid-president Florentino Pérez annonserte at Real Madrid og José Mourinho skiller lag ved sesongslutt, har sistnevnte vært sterkt linket til Chelsea.

Det skal også stopper David Luiz ha fått med seg, og ifølge ryktene ønsker Mourinho å kvitte seg med ham. Barcelona skal være interesserte i krølltoppen, og stopperen ønsker å sette seg ned med Mourinho for å diskutere sin egen framtid.

José Mourinho kan komme til å møte gamleklubb Real Madrid allerede i løpet av sommerens oppkjøring. Begge lag er nemlig påmeldt Champions Cup i USA. Der er også en annen av Mourinhos tidligere klubber påmeldt, nemlig Inter Milan.