Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hevder Mourinho vurderer å vrake superstjerner: - Bra!

Ifølge engelske medier kan Manchester United vrake spillere som Paul Pogba og Alexis Sánchez i FA-cupsemifinalen mot Tottenham.

RISIKERER BENKEN? Paul Pogba og Alexis Sanchez kan bli benket. Foto: Reuters/Matthew Childs/NTB Scanpix
RISIKERER BENKEN? Paul Pogba og Alexis Sanchez kan bli benket. Foto: Reuters/Matthew Childs/NTB Scanpix Vis mer

(FourFourTwo): Manchester United gikk på et pinlig nederlag hjemme mot tabelljumbo West Bromwich i helga. Bortelaget har bare vunnet fire seriekamper denne sesongen.

Manchester United-manager José Mourinho skal være alt annet enn fornøyd med stjernegalleriet, som ikke maktet å score i 0-1-tapet.

Ifølge engelske medier, deriblant The Telegraph, og BBC, risikerer nå flere stjernespillere å bli vraket til helgas kamp mot Tottenham. Lagene møtes i semifinalen i FA-cupen på Wembley lørdag.

Spillerne det skal dreie seg om er Paul Pogba, Alexis Sánchez, Juan Mata og Ander Herrera. Ifølge The Telegraph vil de som ikke spilte mot WBA få muligheten til å sikre seg en plass mot Spurs når United møter Bournemouth onsdag.

Paul Pogba spilte blant annet bare en snau time mot WBA.

- Bra

Det kan være godt nytt for spillere som Marcus Rashford og Anthony Martial, som begge startet på benken sist. Avisa hevder at Mourinho krever en reaksjon fra spillerne sine etter tapet for WBA.

- Rullering er ikke riktig ord - hvis jeg bruker en spiller mot Bournemouth og spilleren er fenomenal, spiller han i semifinalen, sier Mourinho.

- Så rullering er ikke riktig ord - det er en mulighet for folk, for noen folk å spille og forsøke å sikre seg en plass på laget mot Spurs, og noen av dem som spilte (mot WBA journ.anm.) har ikke en plass på det laget. De har ikke en plass på det laget, sier Mourinho videre.

De neste dagene vil vise om Mourinho vil gjøre alvor av truslene, eller om utspillene er et forsøk på å få spillerne til å åpne opp øynene.

Manchester United-legende Gary Neville skrev følgende på Twitter i dag med henvisning til artikkelen:

«Bra!»

- Dystert

Sky Sports-eksperten var på plass i programmet Monday Night Football i går. Han hadde på forhånd uttalt at han kom til å sette skapet på plass når det gjaldt Manchester United.

Der fikk han spørsmål om han hadde ventet en slik forestilling fra Manchester United mot WBA - åtte dager etter den imponerende 3-2-seieren over naborival Manchester City på Etihad.

- Nei jeg forventet ikke det, det var dystert, en svak dag for Manchester United, mente Neville.

José Mourinho snakket også om dårlige holdninger og mangel på stabilitet blant spillerne sine.

- Han må fjerne det fra laget og det kan noen ganger være mulighet for forbedring i en spillers holdning og tro, det betyr noen ganger at du må finne ut hvem som skaper det problemet og de må erstatte dem, sa Neville, som ikke nevnte noen navn.

Manchester United møter Bournemouth onsdag 20.45 og Tottenham lørdag 18.15.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling