TIL UNITED:  Ifølge Talksport skal David Moyes ha Southampton-duoen Luke Shaw (t.h) og Adam Lallana høyt på ønskelista. Foto: REUTERS  / Eddie Keogh / NTB SCANPIX
TIL UNITED: Ifølge Talksport skal David Moyes ha Southampton-duoen Luke Shaw (t.h) og Adam Lallana høyt på ønskelista. Foto: REUTERS / Eddie Keogh / NTB SCANPIXVis mer

Hevder Moyes vil punge ut en halv milliard kroner for denne duoen

- Som United-fan kan man jo håpe, sier Lundekvam.

(Dagbladet): Southamptons Adam Lallana vil være et yndet bytte for de fleste av de engelske storklubbene denne sommeren etter en svært god sesong.

Den 25-år gamle landslagsspilleren har kontrakt med Southampton til 2018, etter å ha signert en ny avtale så sent som i fjor.

Men det hindrer ikke engelske medier i å spekluere i at midtbanespilleren finner seg en ny arbeidsgiver i neste overgangsvindu.

En halv milliard Talksport mener i dag å vite at David Moyes og Manchester United er blant klubbene som nå forsøker å nærme seg 25-åringen. Men de vil få konkurranse fra Tottenham, Liverpool og Chelsea, skriver Goal.com.

I tillegg til Adam Lallana, skal United også være svært interessert i klubbkamerat og medspiller på landslaget, Luke Shaw.

Ifølge Talksport er klubben villig til å legge nærmere en halv milliard kroner på bordet for å sikre seg Southampton-duoen. Men også Chelsea skal være interessert i å signere 18-åringen.

Tidligere Southampton-spiller, Claus Lundekvam, tror ikke den avtalen nødvendigvis vil gå i orden på et blunk.

- Jeg tenker at de kommer til å få stor konkurranse. Men jeg er ikke overrasket over at United kommer på banen, sier Lundekvam til Dagbladet.

Shaw er Chelsea-fan Nordmannen har selv spilt med Lallana, og skjønner godt at 25-åringen er attraktiv etter hans eventyrlig sesong.

Lundekvam mener det det finnes grunner til at hverken Lallana eller Shaw ender opp på Old Trafford.

- Luke Shaw er Chelsea-fan, så det blir nok ikke så lett. Men som United-fan kan man jo håpe, men jeg tror det blir vanskelig. Shaw er bare 18 år, men er sikret en backplass på England i mange år framover, sier 41-åringen.

- Jeg ser egentlig ikke for meg at Lallana forsvinner. Sist jeg snakket med ham, virket han veldig happy med det de holdt på med, og måten de spilte fotball på. Hvis det er noen som kan være trofast mot klubben av de to guttene, så er det Lallana. Shaw er så ung at det vil være mer naturlig for ham å gå til en stor klubb, tror den tidligere Southampton-spilleren.

Ikke plass til Lallana Lundekvam ser heller ikke helt for seg at det er plass til Adam Lallana på Uniteds midtbane.

- United har Rooney og Mata som de kreative boksåpnerne på midten, så jeg er litt usikker på om United helhjertet vil gå etter Lallana, sier han til Dagbladet. 

- Selv om Lallana har hatt en eventyrlig sesong i år, så er jeg ikke sikker på at han kan kopiere det i United. Det er ikke sånn at man bare skifter klubb og blomstrer, sier Lundekvam, som tror Southampton passer Lallana best.