Hevder Myrvold slo først

Før han ble påført kraniebrudd.

(Dagbladet.no): Anders Myrvold fikk kraniebrudd og måtte sy 60 sting i hodet etter å ha blitt slått ned på byen natt til lille julaften.

- Jeg er glad jeg er i live. Det er små marginer når det gjelder sånne ting, sa hockeyspilleren til TV 2.

Myrvold hadde deltatt på VIFs årlige julebord, og benektet at han hadde gjort eller sagt noe som kunne provosert gjerningsmannen.

Det bestrides nå av tre kamerater av gjerningsmannen, som hevder Myrvold selv startet bråket. Ifølge VG Nett ble en av dem, Joakim Bruno Larsen, slått i magen fordi han snakket i mobilen i stedet for å høre på hva Myrvold hadde på hjertet.

Ifølge kameratene tok Myrvold kontakt fordi han kjente den ene i kameratflokken fra hockeymiljøet.

- Vi var fire stykker som var på vei hjem fra byen da Anders Myrvold kom bort til oss, sier de til VG Nett.

Myrvold selv avstår fra å kommentere de nye opplysningene, men i et intervju med avisa fredag bedyret han at han ikke er av typen som ypper til bråk.

- Jeg håper folk forstår at dette var uforskyldt. Folk som kjenner meg, vet at jeg ikke finnes bråkete. Jeg er ikke noen hissigpropp på byen, sa han.

SLÅTT NED: VIF-spilleren Anders Myrvold fikk kraftig juling natt til lille julaften, og måtte sy 60 sting i hodet. Han har hele tiden bedyret at han ikke er noen hissigpropp som ypper til bråk, men nå hevder tre kompiser av gjerningsmannen at Myrvold provoserte først. Foto: Aleksander Nordahl
SLÅTT NED: VIF-spilleren Anders Myrvold fikk kraftig juling natt til lille julaften, og måtte sy 60 sting i hodet. Han har hele tiden bedyret at han ikke er noen hissigpropp som ypper til bråk, men nå hevder tre kompiser av gjerningsmannen at Myrvold provoserte først. Foto: Aleksander Nordahl Vis mer

Myrvold har foreløpig ikke anmeldt overfallet til politiet.