Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hevder Ndure vil droppe landslaget

- Føler seg dårlig behandlet.

LEI: Aftenposten skriver i dag at Jaysuma Ndure ønsker å stå utenfor landslaget fordi han føler seg dårlig behandlet av Olympiatoppen.
Foto: ARNT E. FOLVIK/DAGBLADET
LEI: Aftenposten skriver i dag at Jaysuma Ndure ønsker å stå utenfor landslaget fordi han føler seg dårlig behandlet av Olympiatoppen. Foto: ARNT E. FOLVIK/DAGBLADET Vis mer

|||

Sprinteren Jaysuma Saidy Ndure føler seg så dårlig behandlet av flere innenfor Olympiatoppen at han ønsker å stå utenfor friidrettslandslaget, skriver Aftenposten.

25-åringen trøblet med et vondt kne før VM og oppsøkte da den tyske legen Hans-Wilhelm Müller-Wohlfart.

Det fikk Olympiatoppens lege Lars Engebretsen til å uttale på TV 2 at Jays utsatte seg for en dopingrisiko ved å dra til Tyskland for behandling.

Det likte Ndure svært dårlig. Han klaget den norske idrettslegen inn for Helsetilsynet for brudd på taushetsplikten, men fikk ikke medhold.

Jaysuma Saidy Ndure har ikke kommentert saken selv, men selv klubben hans er skeptisk til det å stå utenfor landslaget.

- Vi går gjennom sesongen nå. Det har vært en prosess, og vi har sett på ulike alternativer. Forbundet kjører spisst og har de kommersielle rettighetene. Friidretten er så liten i Norge at det blir vanskelig å stå uten landslaget, både økonomisk og sportslig, sier BULs daglige leder Rune Stenersen til Aftenposten.

Sportssjef Rune Nilsen har ikke ønsket å kommentere saken.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media