VEKK OG VEKK: Keepertrener Chris Woods (nede til venstre) og Phil Nevile (oppe til høyre) er de to siste i David Moyes trenerteam som må forlate Old Trafford. Foto: AFP  / ANDREW YATES / NTB SCANPIX
VEKK OG VEKK: Keepertrener Chris Woods (nede til venstre) og Phil Nevile (oppe til høyre) er de to siste i David Moyes trenerteam som må forlate Old Trafford. Foto: AFP / ANDREW YATES / NTB SCANPIXVis mer

Hevder Neville og Woods er ferdig i United

Følger Moyes ut døra.

Førstelagstrener Phil Neville og keepertrener Chris Woods skal ha fått beskjed om at de ikke er ønsket med videre i Manchester United, skriver Daily Mail.

Duoen var en del av trenerteamet til den sparkede manageren David Moyes. Begge fortsatte under Ryan Giggs' vikartjeneste mot slutten av sesongen.

Neville og Woods skal ha fått beskjeden av formann Ed Woodward etter sesongavslutningen mot Southampton søndag. Flere i klubben skal ha reagert på at Neville, som i en årrekke spilte for Man Utd, fjernes.

Det er ventet at tidligere United-trener René Meulensteen, som denne sesongen fikk sparken i Fulham, vender tilbake til Old Trafford.

Ventelig blir landsmannen Louis van Gaal snart presentert som ny manager for United.

Det ble mandag kjent at stopperveteranen Rio Ferdinand ikke får fortsette i Manchester United.

(NTB)