Ligue 1

Hevder Neymars framtid er i PSG

Neymars far sier at PSG-stjernen har en fremtid i den franske klubben etter at ryktene begynte å gå om at brasilianeren ønsker å forlate klubben.

Framtid i PSG: Etter mye spekulasjoner i det siste har Neymars far hevdet at sønnen han en framtid i den franske klubben. FOTO: Thibault Camus / AP Photo
Framtid i PSG: Etter mye spekulasjoner i det siste har Neymars far hevdet at sønnen han en framtid i den franske klubben. FOTO: Thibault Camus / AP Photo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Neymars far sier at PSG-stjernen har en fremtid i den franske klubben etter at ryktene begynte å gå om at brasilianeren ønsker å forlate klubben.

– Neymar har allerede en fremtid i PSG, og Neymar er i PSG nå, sa Neymar Santor senior til journalister tirsdag.

Paris Saint-Germain-spilleren trener seg for tiden opp etter en operasjon i foten, og klubbeier Nasser al-Khelaifi besøkte ham nylig hjemme i Brasil.

Rapporter i Europa har gått på at Neymar ønsker seg vekk fra den franske klubben. PSG røk ut i mesterligaens åttedelsfinale etter at Real Madrid ble for sterk over to kamper, og rykter skal ha det til at Neymar nå ønsker seg tilbake til Barcelona, eller til og med til Real Madrid.

Al-Khelaifi gjorde imidlertid sitt for å dementere ryktene.

– Neymar er glad, høyt motivert og innstilt på å komme tilbake så fort som mulig, sa han.

Den brasilianske landslagslegen har sagt at Neymar trenger minst to og en halv måned før han er tilbake i spill. Brasils landslag håper Neymar er 100 prosent frisk når han skal forsøke å lede landet til VM-gull i Russland fra 14. juni.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer