Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ligue 1

Hevder Neymars framtid er i PSG

Neymars far sier at PSG-stjernen har en fremtid i den franske klubben etter at ryktene begynte å gå om at brasilianeren ønsker å forlate klubben.

Framtid i PSG: Etter mye spekulasjoner i det siste har Neymars far hevdet at sønnen han en framtid i den franske klubben. FOTO: Thibault Camus / AP Photo
Framtid i PSG: Etter mye spekulasjoner i det siste har Neymars far hevdet at sønnen han en framtid i den franske klubben. FOTO: Thibault Camus / AP Photo Vis mer

Neymars far sier at PSG-stjernen har en fremtid i den franske klubben etter at ryktene begynte å gå om at brasilianeren ønsker å forlate klubben.

– Neymar har allerede en fremtid i PSG, og Neymar er i PSG nå, sa Neymar Santor senior til journalister tirsdag.

Paris Saint-Germain-spilleren trener seg for tiden opp etter en operasjon i foten, og klubbeier Nasser al-Khelaifi besøkte ham nylig hjemme i Brasil.

Rapporter i Europa har gått på at Neymar ønsker seg vekk fra den franske klubben. PSG røk ut i mesterligaens åttedelsfinale etter at Real Madrid ble for sterk over to kamper, og rykter skal ha det til at Neymar nå ønsker seg tilbake til Barcelona, eller til og med til Real Madrid.

Al-Khelaifi gjorde imidlertid sitt for å dementere ryktene.

– Neymar er glad, høyt motivert og innstilt på å komme tilbake så fort som mulig, sa han.

Den brasilianske landslagslegen har sagt at Neymar trenger minst to og en halv måned før han er tilbake i spill. Brasils landslag håper Neymar er 100 prosent frisk når han skal forsøke å lede landet til VM-gull i Russland fra 14. juni.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling