Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hevder Northug er med i VM-troppen

- Sikre kilder, melder TV 2. 

HAR SLITT:  Petter Northug. Foto: Ole Martin Wold / NTB Scanpix
HAR SLITT:  Petter Northug. Foto: Ole Martin Wold / NTB Scanpix Vis mer

Sesongen har vært en fiasko. I alle fall hvis vi ser på resultatene. Men i kveld melder TV 2 at Petter Northug (31) kommer til å bli tatt ut i VM-troppen.

Troppen består av 12 mann. Northug har allerede friplass til sprint og 50-kilometeren. VM i Lahti starter 22. februar.

At han er tatt ut i VM-troppen - slik TV 2 melder - betyr at Northug kan komme til å gå flere distanser. I Falun-VM for to år siden gikk han inn til fire gull.

- TV 2 vet at langrennsledelsen mandag plukket ut troppen som skal bli offentliggjort på lørdag. TV 2 vet også at Petter Northug jr. er et av de 12 navnene som står der, skriver langrennsreporter Ernst A. Lersveen.

Den svenske eksperten Tomas Pettersson - som jobber i avisa Expressen - mener det aldri har sett så ille ut for Northug.

TV 2 hevder VM-troppen ser slik ut:

Martin Johnsrud Sundby

Petter Northug jr.

Didrik Tønseth

Emil Iversen

Niklas Dyrhaug

Johannes Høsflot Klæbo

Sindre Bjørnestad Skar

Hans Christer Holund

Finn Hågen Krogh

Anders Gløersen

Sjur Røthe

Simen Hegstad Krüger

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling