TV 2-EKSPERT: Allerede før Petter Northug la opp, gjorde han en avtale med TV 2. Nå skal han til VM som deres ekspert, skriver Kampanje. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
TV 2-EKSPERT: Allerede før Petter Northug la opp, gjorde han en avtale med TV 2. Nå skal han til VM som deres ekspert, skriver Kampanje. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpixVis mer

Petter Northug skal til VM som ekspert

Hevder Northug skal til VM likevel - i ny rolle

Petter Northug la skiene på hylla i forrige uke. Men han skal likevel til VM i Seefeld, skriver Kampanje.

Etter det nettstedet kjenner til, skal Petter Northug, som allerede er tilknyttet TV 2, til VM i Seefeld som kanalens ekspertkommentator.

TV 2 er imidlertid ordknappe.

- Vi skal møtes over nyttår og snakke om planene videre. Det gleder vi oss til. Så får vi se hva vi får til og hva vi i fellesskap går for fremover. Petter Northug er jo en unik ressurs og mulighetene mange. Det er mye moro i vente, det er det eneste vi vet akkurat nå, sier sportsredaktør Vegard Jansen Hagen til Kampanje.

Men han avviser «overhodet ikke» at det betyr at Northug ikke skal dekke mesterskapet for TV 2.

Det ble kjent allerede i midten av forrige måned at Northug har signert en avtale med kanalen.

Planen er at han skal jobbe med både programinnhold og sportsrelatert innhold.

Petter Northug annonserte i forrige uke at han legger opp. Det gjør han som en legende i langrennssporten. Northug revolusjonerte sporten med sin måte å gå på, og setter punktum etter 20 verdenscupseire, 13 VM-gull og to OL-gull.