Hevder Ødegaard er i Tyskland

TV 2 melder at Martin Ødegaard har landet i Düsseldorf onsdag formiddag. Bayer Leverkusen har lenge vært interessert i 20-åringen.

TIL TYSKLAND?: Martin Ødegaard har spilt sin siste kamp for Vitesse. Nordmannen er aktuell for tysk fotball og er nå i landet sammen med sin agent Bjørn Tore Kvarme. Foto: Lars SMOOK / ANP / AFP/NTB scanpix
TIL TYSKLAND?: Martin Ødegaard har spilt sin siste kamp for Vitesse. Nordmannen er aktuell for tysk fotball og er nå i landet sammen med sin agent Bjørn Tore Kvarme. Foto: Lars SMOOK / ANP / AFP/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I følge TV2 har Ødegaard landet i Düsseldorf i Tyskland sammen faren Hans-Erik og agenten Bjørn Tore Kvarme rett før klokka 12 onsdag.

Det er foreløpig uvisst om nordmannen er i landet for å diskutere en overgang eller leieavtale til en tysk klubb.

Bekreftet interesse

To klubber har blitt nevnt oftere enn andre i Ødegaard-sammenheng: Ajax og Bayer Leverkusen. Dagbladet har tidligere snakket med Eivind Bisgaard Sundet, ekspert på tysk fotball, som beskrev den Bayer Leverkusen som «en perfekt match» for Ødegaard.

Tidligere har Leverkusen også bekreftet, via sportsdirektør Simon Rolfes, at midtbaneeleganten er en spiller de er interessert i.

Nettopp Leverkusen er en av 5-6 Bundesligaklubber som bare ligger en times biltur eller mindre unna Düsseldorf flyplass.

Viasats ekspert på tysk fotball, Eivind Bisgaard Sundet har tidligere sagt til Dagbladet at han mener Leverkusen ville vært et perfekt valg for nordmannen.

- Det er vanskelig å se at det finnes en bedre klubb for ham akkurat nå. Det er en spesiell klubb i Tyskland. Spillerne liker seg der, det er en trygg og rolig klubb hvor de har ting på stell, sa han, og påpekte at en rekke toppspillere tidligere har - på veien mot å bli spillere i verdensklasse - vært i Bayer Leverkusen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer