Fotball:

Hevder Ødegaard er klar for ny klubb i morgen

Lokalavis: Presenteres snart for Heerenveen.

I HEERENVEEN? Real Madrid-spiller Martin Ødegaard skal være svært nær en låneavtale med Heerenveen. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
I HEERENVEEN? Real Madrid-spiller Martin Ødegaard skal være svært nær en låneavtale med Heerenveen. Foto: Erik Johansen / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Real Madrid-spiller Martin Ødegaard (18) skal være svært nær en låneavtale med nederlandske Heerenveen. Det melder lokalavisa Leeuawrder Courant i kveld.

Ødegaards agent, Tore Pedersen, vil ikke bekrefte opplysningene:

- Kan dessverre ikke kommentere noe nå, sier Pedersen til Dagbladet.

Ifølge TV 2 skal Ødegaard nå være på plass i Heerenveen og lokale medier skriver at det bare er detaljer som gjenstår for at en avtale er på plass. Heerenveens klubbledelse og Gerry Hamstra vil ikke bekrefte opplysningene.

Den spanske journalisten José Luis Sanchéz hevder å vite at Ødegaard presenteres i morgen klokka 11.30.

Det har lenge vært ventet at Ødegaard skal finne en ny klubb i overgangsvinduet som åpnet i januar og Heerenveen har lenge vært en het kandidat sammen med franske Rennes.

Ødegaard var med i Real Madrids A-lagstropp i cupkampen mot Sevilla i forrige uke, men uten å få spilletid. Viasats fotballekspert Petter Veland føler seg likevel sikker på at nordmannen blir lånt ut innen kort tid.

- Ødegaard blir lånt ut ganske snart. Kanskje cupkampen er med å utsette et utlån, men jeg tror det er best for både Ødegaard og Real Madrid at han får mer spilletid i en annen klubb. Kanskje er Heerenveen et alternativ, sa Veland til Dagbladet i forrige uke.

Heerenveen ligger akkurat nå på 4. plass i eliteserien i Nederland. Laget har 29 poeng og har en luke fram til teten. Feyenoord leder med 42 poeng, deretter følger Ajax (37) og PSV (34).

Lagets neste kamp er mot Den Haag lørdag.

HER KLIKKER HAN FULLSTENDIG: TV-kommentatoren gikk bananas etter Martin Ødegaards første mål for Real Madrids ungdomslag Castilla. Lydopptak fra kampen mellom Castilla og Barakaldo. Vis mer