Hevder Portugals skjebnekamp var fikset: - Vi er sinte. Kampen var avtalt

Da Cristiano Ronaldo ordnet 3-3 mot Ungarn, var begge lag fornøyde. Den albanske forsvarsspilleren Mergim Mavraj (30) kommer nå med sterke anklager mot skjebnekampen.

ET GODT RESULTAT FOR BEGGE:  Portugals 3-3-kamp mot Ungarn sendte begge lag videre til EM-sluttspillet. Foto: NTB Scanpix
ET GODT RESULTAT FOR BEGGE:  Portugals 3-3-kamp mot Ungarn sendte begge lag videre til EM-sluttspillet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Albansk fotball har et dårlig rykte på seg vedrørende kampfiksing. Blant annet ble 3-0-seieren mot Armenia i den forrige EM-kvalifiseringen satt under etterforskning i fjor høst og kunne ha gitt Danmark EM-plassen deres i stedet.

Presidenten i det armenske fotballforbundet, Ruben Hayrapetyan, sa ifølge Armenia Now at han var sikker på at den avgjørende gruppespillskampen mellom Albania og Armenia i Jerevan var fikset.

Albania gikk imidlertid fri og kom til EM i Frankrike. Etter at de slo Romania i siste gruppespillskamp, hadde de et sterkt håp om å gå videre til sluttspillet som en av de beste treerne. Det skjedde ikke.

I stedet gikk blant annet Portugal videre som en av treerne etter 3-3-kampen mot Ungarn, som også sendte ungarerne videre som gruppevinnere. Resultatet var fordelaktig for begge.

- Vi er sinte. Kampen var avtalt

Spesielt Portugal angrep offensivt også etter 3-3-scoringen, men i sluttminuttene ble begge lagene mer avventende. Det er ikke unaturlig når resultatet er til å leve med for begge. Likevel har det skapt stor mistanke i den albanske leiren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer