<strong>ETTERFORSKES:</strong> Watford er under etterforskning og kan risikere å miste poeng. Her feirer Isaac Success scoring. Foto: Reuters / Andrew Couldridge&nbsp;
ETTERFORSKES: Watford er under etterforskning og kan risikere å miste poeng. Her feirer Isaac Success scoring. Foto: Reuters / Andrew Couldridge  Vis mer

Fotball:

Hevder Premier League-klubb er avslørt i brevbløff. Kan bli trukket poeng

Watford etterforskes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Watford har fått en fin start på Premier League-sesongen og er nummer ni etter ni serierunder.

Men utenfor banen kan laget være i trøbbel.

Britiske Telegraph skriver at Watford er under etterforskning for forfalsking av dokumenter sendt til fotballmyndighetene.

Nå risikerer gultrøyene en heftig bot og mulig poengtrekk i Premier League.

Ifølge avisa skal den uriktige informasjonen være gitt i forbindelse med at Gino Pozzo ble klubbeier. De falske opplysningene skal ha blitt brukt som bevis på at Pozzo hadde nok midler til å få full kontroll over klubben.

De falske dokumentet skal ha vært signert av HSBC, en av verdens største banker, og var overlevert til Football League (nåværende EFL, ligasystemet).

Dette skjedde kort tid etter at laget rykket opp til Premier League i 2014/15-sesongen. The Telegraph hevder de har en kopi av det falske dokumentet.

En talsperson for EFL forteller:

- Det er satt igang en etterforskning etter de alvorlige anklagene rettet mot Watford Football Club. Klubben er formelt kontaktet av EFL og vi venter på en detaljert forklaring, skriver EFL.

Watford tilbakeviser alle anklagene.

- Det er et stort sjokk at det er tvil rundt prosessen (oppkjøpet), skriver Watford.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer