PSG-INTERESSE: Franske Le10Sport hevder PSG har tatt kontakt med Real Madrid og vist konkret interesse for en låneavtale for Martin Ødegaard. Her er 16-åringen i aksjon i vennskapskampen mellom Real Madrid og Vålerenga forrige søndag. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
PSG-INTERESSE: Franske Le10Sport hevder PSG har tatt kontakt med Real Madrid og vist konkret interesse for en låneavtale for Martin Ødegaard. Her er 16-åringen i aksjon i vennskapskampen mellom Real Madrid og Vålerenga forrige søndag. Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

Hevder PSG er interesserte i å låne Ødegaard

Le10Sport.

(Dagbladet): Den franske avisa Le10Sport melder i dag at Paris Saint-Germain er interesserte i å få i havn en låneavtale for Martin Ødegaard (16).

Avisa melder at det franske hovedstadslaget har tatt kontakt med Real Madrid med konkret interesse. Samtidig skriver de at PSG skal kunne love Ødegaard spilletid, noe som kan gi ham solid erfaring både i fransk liga og Champions League.

Da han kan komme til å danne en grom skandinavisk duo med Zlatan Ibrahimovic.

Det har gjennom sommeren blitt spekulert i om Ødegaard skal lånes ut fra Real Madrid. Det er trangt om plassen på førstelaget, og utlån har kommet på bordet etter at B-laget, Castilla, ikke klarte å rykke opp forrige sesong.

Da Martin Ødegaard og resten av Real Madrid-laget var i Oslo forrige søndag og spilte mot Vålerenga i en vennskapskamp, svarte Ødegaard at han trivdes godt i Madrid. Når trener Rafa Benitez ble spurt om det unge fotballtalentet, svarte han at 16-åringen er for ung.

Men ifølge Real Madrid-ekspert Carlos Forjanes er avgjørelsen allerede tatt.

Han hevder at Real Madrid har bestemt seg for at Martin Ødegaard skal bli i klubben denne sesongen. Real Madrid ønsker selv å ha full kontroll og styring.

Ifølge Forjanes skal Real Madrid-ledelsen ha gitt Martin Ødegaard - og pappa Hans Erik - beskjed om å være tålmodige, og ikke stresse med spilletid.