VIL BORT: Ifølge spanske Marca ønsker Neymar seg bort fra Barcelona. Derfor skal PSG være villige til å legge et tilbud på bordet. Foto: AP Photo/Manu Fernandez
VIL BORT: Ifølge spanske Marca ønsker Neymar seg bort fra Barcelona. Derfor skal PSG være villige til å legge et tilbud på bordet. Foto: AP Photo/Manu FernandezVis mer

- Neymar ønsker seg bort

Hevder PSG vil smadre verdensrekorden for å hente Neymar

Marca hevder at Neymar vil klatre ut av Lionel Messis skygge og ønsker en overgang bort fra Barcelona.

(Dagbladet): 1. juli ble overgangsvinduet offisielt åpnet. Flere lag har allerede forsterket spillerstallen.

En det har blitt skrevet noen spaltecentimetere om i sommer, er Barcelona-stjerna Neymar.

Ifølge spanske Marca ønsker brasilianeren å være den store stjerna i et fotballag, men i Barcelona klarer han ikke å klatre ut av lagkamerat Lionel Messis skygge. Det er derfor han nå skal ønske seg bort fra den katalanske klubben.

Ambisiøse Paris Saint-Germain skal derfor ha slengt et tilbud på bordet. Ifølge Marca er klubben villige til å betale Neymars utkjøpsklausul på elleville 2 milliarder for superstjerna.

Skulle en slik avtale komme i boks, har de smadret verdensrekorden - med nesten det dobbelte av hva Manchester United betalte for Paul Pogba i fjor sommer.

Neymar har opprinnelig kontrakt med Barcelona frem til 2021. Men ifølge ESPN lokker altså nå et tilbud om å tjene 280 millioner i året i PSG.

Neymar vil i så fall slutte seg til et stjernemannskap bestående av blant annet Thiago Silva, Angel Di Maria og Julian Draxler.

Ifølge ESPN er også Manchester United og Manchester City interesserte i å hente stjernespilleren.

Barcelona-talsmann Josep Vives benekter imidlertid ryktene.

- Vi tenker ikke på å selge Neymar. Vi forholder oss rolige. Han er en av våre viktigste spillere, og vi kommer ikke til å bry oss om budene som måtte komme, sier han ifølge Fox Sports.