Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hevder rasende Enrique ville straffe Messi: - Jeg røper ikke hva som ble sagt

Trøbbel i Barcelona.

RIFT: De siste dagene har det vært rapporter om konflikter mellom spillergruppa og manager Luis Enrique. Selv forsøkte han i dag å dementere ryktene på en pressekonferanse. Foto: EPA/ALEJANDRO GARCIA/NTB SCANPIX
RIFT: De siste dagene har det vært rapporter om konflikter mellom spillergruppa og manager Luis Enrique. Selv forsøkte han i dag å dementere ryktene på en pressekonferanse. Foto: EPA/ALEJANDRO GARCIA/NTB SCANPIX Vis mer

(Dagbladet): Rapportene om bråk i korridorene på Camp Nou vil ingen ende ta. Det begynte med tapet for David Moyes' Real Sociedad på søndag, en kamp hvor Messi startet på benken, før det fortsatte med avgangen til klubblegendene Andoni Zubizarreta og Carles Puyol dagen derpå.

Det rapporteres om flere konflikter mellom manager Luis Enrique og spillergruppa, samt at spesielt Lionel Messi skal ha ytret sin misnøye. Det skal ha fått Enrique til å se rødt.

Ville bøtelegge Ifølge avisa Sport, her gjengitt av Marca, ville han straffe Messi for at han ikke møtte opp på treninga på mandag. Han skal ha gjort det klart at han hadde store problemer med argentinerens holdning, og ville bøtelegge verdensstjernen.

Det endte med at klubbens kapteiner, Xavi Hernandez, Andres Inieste og Sergio Busquets, troppet opp på kontoret til manageren, og fortalte ham at det bare ville gjøre situasjonen verre.

De understreket samtidig at de ville ta et møte med Messi for å se om de ikke kunne løse problemene som tydeligvis ulmer under overflaten.

Måtte svare Luis Enrique møtte i dag pressen og ikke uventet hans forhold til Messi et tema som ble hefitig diskutert. På spørsmål om han hadde snakket med ham, svarte Enrique følgende:

- Jeg snakker med alle spillerne mine. Jeg teller ikke hvor mange møter vi har hatt, og jeg røper ikke hva vi har snakket om. Jeg har sagt det mange ganger; Messi er den viktigste spilleren i verden, og den beste spilleren i laget vårt, sa han ifølge AS.

Han ble også spurt om hvordan Messi reagerte da han ble fortalt at han ikke kom til å være med i startelleveren mot Real Sociedad på søndag.

- Jeg røper ikke hva som ble sagt i garderoben. Det er så mye negativ informasjon som flyter rundt, og mange løgner. Disse kommer jeg ikke til å kommentere. Situasjoner endrer seg i løpet av en sesong. Jeg skulle ønske at vi hadde en mer positiv atmosfære i klubben, men jeg føler meg akkurat like sterk som jeg gjorde for fem måneder siden da jeg startet i jobben,sa Enrique.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media