Hevder RBK vurderte å gi ham sparken

Nicklas Bendtner hevder at han ble forespeilet tre muligheter før årets sesong. En av dem var sparken. Stig Inge Bjørnebye bekrefter at klubben diskuterte flere løsninger.

TILBAKE: Nicklas Bendtner deltok på sin første RBK-trening i 2019 i februar. Bendtner hadde siden 3. januar sonet en voldsdom på 50 dager med fotlenke i sitt eget hjem i København.
Foto: Ned Alley / NTB scanpix
TILBAKE: Nicklas Bendtner deltok på sin første RBK-trening i 2019 i februar. Bendtner hadde siden 3. januar sonet en voldsdom på 50 dager med fotlenke i sitt eget hjem i København. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nicklas Bendtner avsluttet sitt RBK-kapittel tidligere i høst. 3. september ble dansken klar for F.C. København.

Det var en helt annen sum enn trønderne hadde sett for seg, hevder den danske spissen selv.

Tirsdag kommer den tidligere Rosenborg-spilleren med boka «Begge sider», og der kommer han med flere påstander fra tida i Trondheim.

Fransk tilbud

Bendtner hadde en god 2017-sesong, og endte med 25 mål. Sommeren 2018 ventet VM i Russland, og RBK håpet nok at en god vår av dansken ville øke prisen hans betraktelig.

I boka skriver Bendtner at det kom tilbud fra Kina, Midtøsten og USA vinteren 2018, men at daværende RBK-trener Kåre Ingebrigtsen og sportslig leder Stig Inge Bjørnebys plan hele tida hadde vært å selge ham etter VM.

Bendtner hevder også at det kom et konkret tilbud på 25 millioner kroner fra franske Bordeaux, men at Rosenborg avfeide budet:

- Vi kan selge deg for det dobbelte til sommeren. Dessuten vil vi til Champions League. Og vi trenger deg for å kvalifisere oss, hevder Bendtner at Bjørnebye fortalte ham.

Så vidt Dagbladet forstår var det snakk om interesse fra den franske klubben, men at det ikke var noe som nådde fram til Rosenborg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer