Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hevder Real Madrid forsøkte å dekke over Bale-skade

Lagkamerat skal ha skadet 800-millionersmannen.

MYSTERIUM: En spansk radiokanal hevder Real Madrid forsøkte å dekke over en av Gareth Bales skader.   AFP PHOTO / GERARD JULIEN
MYSTERIUM: En spansk radiokanal hevder Real Madrid forsøkte å dekke over en av Gareth Bales skader. AFP PHOTO / GERARD JULIEN Vis mer

(Dagbladet): Etter en lang og intens jakt, lyktes Real Madrid i sommer med å signere Gareth Bale (24) for om lag 800 millioner kroner fra Tottenham.

Siden overgangen har waliseren levert varene for det spanske hovedstadslaget så lenge han har vært på banen, men Bale har også vært gjennom to skadeperioder.

Den ene var i oktober, og nå hevder den spanske radiokanalen Cadena SER at Real Madrid forsøkte å dekke over hvordan skaden oppsto.

Kanalen mener å vite at det var lagkameraten til Gareth Bale, Alvaro Arbeloa, som satte 24-åringen ut av spill med en sein takling under en trening.

På grunn av at Arbeloa også brakk fingeren på stjernekeeperen Iker Casillas for bare ett år siden, skal Real Madrid angivelig ha bestemt seg for å legge lokk på høyrebackens siste stunt.

Klubben har selv benektet påstandene, mens Arbeloa i går la ut et bilde sammen med Bale på Twitter, med en humoristisk hilsen:

- Faktisk så traff jeg ham med bilen min, men han er sterk. Han er fremdeles i live, skrev Arbeloa.

Siden overgangen fra engelske Premier League til spanske La Liga, har Bale spilt 16 kamper og scoret ni mål.

Han returnerte fra sin hittil siste skade i Real Madrids 3-0-seier over Celta Vigo mandag.