Hevder Redknapp er ferdig i Spurs

Skal ikke ha blitt enig om ny kontrakt.

Foto: AFP Photo / Ian Kington / NTB Scanpix
Foto: AFP Photo / Ian Kington / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Harry Redknapp virker å være ferdig som manager i Tottenham.

Flere medier, blant annet Sky Sports og ESPN, skriver tirsdag kveld at 65-åringen ikke har blitt enig med klubben om en ny kontrakt.

Redknapp skal ha vært i samtaler med styreformann Daniel Levy i kveld. Redknapp ønsket en lenger kontrakt, men Levy ville bare gi ham en ettårskontrakt. ESPN skriver at partene nå diskuterer en sluttpakke, og at Redknapps avskjed vil bli offentliggjort i morgen.

Også i går kveld surret rykter om at Redknapp hadde sagt opp jobben. Overfor ESPN benektet han imidlertid at han hadde sagt opp.

- Jeg har ikke sagt opp, og aner ikke hvorfor det blir antydet at jeg har gjort det. Det er utrolig at folk kan sette i gang og spre denne type rykter på internett. Det er ikke sant, jeg kommer aldri til å si opp. Hvorfor skulle jeg? Jeg har fremdeles ett år igjen av kontrakten min, sa Redknapp.

Han sa imidlertid ikke noe om han hadde fått sparken, eller noe om at klubben hadde ytret et ønske om å erstatte ham. Den opprinnelige kontrakten med Redknapp går ut neste sommer, og Redknapp skal angivelig ha ønsket en treårskontrakt, noe Levy ikke var villig til å gi ham.

David Moyes skal være øverst på Spurs' ønskeliste, men også Roberto Martinez skal være et alternativ.