Bråk rundt Kjetil Rekdal:

Hevder Rekdal ikke leder Start-trening

Start mener partene har en avtale.

IKKE PÅ FELTET: Starts trener Kjetil Rekdal skal ikke lede lagets trening tirsdag, forteller klubbens styreleder. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
IKKE PÅ FELTET: Starts trener Kjetil Rekdal skal ikke lede lagets trening tirsdag, forteller klubbens styreleder. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpixVis mer

Kjetil Rekdal kommer ikke til å styre Start-treningen tirsdag. Det sier styreleder i klubben, Monica Grimstad.

- Spillerne har treningsfri i morgen. Treningen tirsdag morgen vil bli ledet av Joey Hardarson og Andreas Jensen, skriver Grimstad til VG.

Hun sier at begge parter er enige om at det er best å gjøre det slik fram til partene går inn i et nytt møte om situasjonen tirsdag. Da skal de ha et drøftelsesmøte hvor det skal bestemmes hvem som skal lede laget resten av uka.

Opprinnelig skulle partene ha et drøftelsesmøte fredag, men det ble utsatt etter ønske fra Rekdal og hans advokat Erik Flågan.

Det har vært fullt kaos i Start-leiren siden torsdag. Da offentliggjorde klubben at de hadde opprettet personalsak mot Rekdal, og at han var fritatt sine arbeidsoppgaver i klubben.

Rekdal og advokat Flågan sto derimot på sitt og mente det ikke var grunnlag for å hindre 50-åringen i å stille på jobb. Partene sto steilt imot hverandre, og det var stor usikkerhet om hvem som kom til å lede Start mot Aalesund i lørdagens serieåpning.

Der viste det seg at Rekdal hadde trukket det midlertidig lengste strået. Moldenseren sto på sidelinjen og ledet laget i 0-1-tapet.

I og med at Rekdal allerede fredag varslet at han ville lede laget i lørdagens kamp, kom det ikke som lyn fra klar himmel at treneren dukket opp til kampstart.

- Men det er en surrealistisk situasjon. Jeg hadde ikke i min villeste fantasi at det skulle ende opp sånn, sier styrelederen som påpeker at styret kun forsøker å gjøre det beste for klubben, styreleder i Start En Drøm, Christopher Langeland til NTB.

Artikkelen oppdateres.