UVISST:  John Arne Riise har ikke annonsert hvilken klubb han skal spille for India. Nå skriver en indisk avis at en kontraktskonflikt er grunnen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
UVISST: John Arne Riise har ikke annonsert hvilken klubb han skal spille for India. Nå skriver en indisk avis at en kontraktskonflikt er grunnen. Foto: Christian Roth Christensen / DagbladetVis mer

Hevder Riise ville bytte klubb i tolvte time - i kontraktskonflikt

Kerala Blasters eller Delhi Dynamos?

(Dagbladet): John Arne Riise annonserte tidligere i uken at han skal spille i India kommende sesong. Klubbvalget skulle annonseres på kona Louise Angelica blogg onsdag, men blogginnlegget har uteblitt.

Nå skriver den indiske avisen The India Times at en kontraktskonflikt er grunnen.

Riise skal ifølge avisen ha skrevet under en foreløpig kontrakt med Kerala Blasters, men i tolvte time skiftet mening. I stedet ønsker mannen med flest landskamper for Norge å spille for Delhi Dynamos.

NRK omtaler også saken, og Risse skal ha skrevet under et såkalt «letter of offer» med Kerela Blasters. Riise var også enige om en grunnlønn på 300 000 dollar.

- Men Riise er ivrig på å spille for Delhi Dynamos som tilbyr ham samme lønn, sier en kilde til avisen.

Kerela har sendt inn letter of offer til ligaledelsen, som vil vurdere om avtalen er bindende.

Ligaen som bare har eksistert i en sesong, varer fra september-desember. Riise skal ha fått tilbud om samme lønn i Delhi Dynamos.

Hverken John Arne Riise eller manager Lars Gilleberg svarte på Dagbladets henvendelser fredag.