Hevder Rosenborg har brukt ti millioner på sluttpakker de siste to årene

- Helt håpløst, sier Ivar Koteng.

(Dagbladet): Etter gårsdagens sparking av Per Joar Hansen og «omplassering» av assistenttrener Bård Wiggen, har Rosenborg måttet gi sluttpakker til fire ansatte siden desember 2012. 

Da fikk Jan Jönsson fyken, og seks måneder seinere forsvant daglig leder Hroar Stjernen ut døra på Brakka.

Ifølge Trønder-Avisa har disse fire kostet Rosenborg over ti millioner kroner bare i sluttpakker.  

- Tallene høres ikke umiddelbart riktige ut, men jeg kan verken si om de er for lave eller for høye. Det er rett og slett tall jeg ikke har oversikt over akkurat nå, sier daglig leder i Rosenborg, Tove Moe Dyrhaug, til Dagbladet. 

Hun er på vei til en lunsj med UEFA når Dagbladet snakker med henne, og kan også fortelle at økonomisjefen er på ferie, noe som gjør det vanskelig å si noe om hva de korrekte tallene er. 

Moe Dyrhaug stusser også over at Trønder-Avisa har med Bård Wiggen i sitt regnestykke, i og med at han fortsatt er ansatt i klubben. Utover det ønsker ikke den daglige lederen å kommentere saken. 

Årslønn til «Perry» Svenske Jönsson fikk fire millioner kroner da han ble sparket, pluss 325 000 kroner etter en rettssak - penger som stammet fra en lojalitetsbonus og manglende feriepenger i 2012. Hroar Stjernen fikk ifølge t-a.no to millioner kroner etter avskjedigelsen.

Avisa mener også det er sannsynlig at Per Joar Hansen får med seg en årslønn på rundt tre millioner kroner etter gårsdagens «takk og farvel.» 

Assistenttrener Bård Wiggen ser også ut til å være ferdig i Rosenborg, selv om han formelt sett bare ble omplassert i går. Da kan også han ha krav på sluttpakke. 

- Mye penger I tillegg skal Viking kompenseres oppi det hele - all den tid Kåre Ingebrigsten var under kontrakt som assistenttrener hos siddisene da Rosenborg hentet ham hjem. 

- Det er veldig mye penger. Det er jo helt håpløst, sier styreleder i Rosenborg, Ivar Koteng, til Trønder-Avisa.

- Det er masse penger. Og de kunne vært brukt på mange gode spillere, sier Per Joar Hansen til samme avis.