+ Du leser nå Dagbladet Pluss

Hevder rottegift omvendte Tyson

Mike Tyson (52) hevder han har forandret seg etter å ha røyket paddegift.

ANGRER: I et åpenhjertig intervju forteller Mike Tyson om hvordan han har forandret seg den siste tiden. Foto: Philippe Perusseau / REX / NTB Scanpix
ANGRER: I et åpenhjertig intervju forteller Mike Tyson om hvordan han har forandret seg den siste tiden. Foto: Philippe Perusseau / REX / NTB ScanpixVis mer

Mike Tyson var boksestjerne på 80- og 90-tallet, og ble regnet som en av de beste, men også mest fryktede bokserne. Det er en grunn til at han ble kalt «The baddest man on the planet».

Men han blir den dag i dag kanskje like godt husket for sine utenomsportslige gjerninger. Blant annet ble han funnet skyldig for å ha voldtatt Desiree Washington i 1992, til tross for at han hevdet sin uskyld.

I tillegg huskes han for å ha bitt av øret til proffbokseren Evander Holyfield i 1997.

Ny mann

Men nå hevder amerikaneren at han har lagt bak seg ugjerningene sine, og at han er blitt en ny mann. Og det er noe helt spesielt som har forandret 52-åringen.

- Jeg vil ikke dø som det monsteret jeg var. Han (seg selv) var veldig giftig og skadelig for familien og min kone. Han brydde seg ikke om dem, men det er bare de jeg bryr meg om nå, sier Tyson i et åpenhjertig intervju med ESPN.