Du leser nå Dagbladet Pluss
ANGRER: I et åpenhjertig intervju forteller Mike Tyson om hvordan han har forandret seg den siste tiden. Foto: Philippe Perusseau / REX / NTB Scanpix
ANGRER: I et åpenhjertig intervju forteller Mike Tyson om hvordan han har forandret seg den siste tiden. Foto: Philippe Perusseau / REX / NTB Scanpix Vis mer

Hevder rottegift omvendte Tyson

Mike Tyson (52) hevder han har forandret seg etter å ha røyket paddegift.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mike Tyson var boksestjerne på 80- og 90-tallet, og ble regnet som en av de beste, men også mest fryktede bokserne. Det er en grunn til at han ble kalt «The baddest man on the planet».

Men han blir den dag i dag kanskje like godt husket for sine utenomsportslige gjerninger. Blant annet ble han funnet skyldig for å ha voldtatt Desiree Washington i 1992, til tross for at han hevdet sin uskyld.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer