ETTERTRAKTET: Real Madrid skal ifølge agenten til Iker Casillas ha solgt bilderettigheter på Cristiano Ronaldo. Det kan være et tegn på at 30-åringen er på vei vekk, mener agenten Santos Marquez. Foto   AFP PHOTO / Mal FAIRCLOUGH
ETTERTRAKTET: Real Madrid skal ifølge agenten til Iker Casillas ha solgt bilderettigheter på Cristiano Ronaldo. Det kan være et tegn på at 30-åringen er på vei vekk, mener agenten Santos Marquez. Foto AFP PHOTO / Mal FAIRCLOUGHVis mer

Hevder salg av bilderettigheter avslører Ronaldos framtid

- Det er ikke normalt.

(Dagbladet): Cristiano Ronaldo (30) kan være på vei bort fra Real Madrid. Hvertfall hvis vi skal tro agenten til Iker Casillas - Santos Marquez.

Marquez forteller i et intervju med spanske AS at Ronaldo kan være aktuell for ny klubb.

- Ronaldo forbereder sin avreise, sier Marquez til avisa.

Bakgrunnen for utspillet er følgende:

Ifølge agenten har Real Madrid solgt bilderettighetene på Ronaldo til forretningsmannen og investoren Peter Lim.

- Ikke normalt Mangemilliardæren er blant annet eier i Valencia CF, uten at dette kobler Ronaldo til La Liga-konkurrenten. Peter Lim har tidligere forsøkt å kjøpe seg inn i Liverpool.

Men salget av bilderettighetene skaper spekulasjoner.

- Dette er ikke normalt, sier Marquez, som ikke nevner om han tror en overgang finner sted allerede i sommer.

Det har vært litt rolig rundt Ronaldo og ryktebørsen i sommer, så får vi se om Marquez får rett.

- Trives Real Madrid-stjerna uttalte derimot for noen uker siden at han trives i Madrid.

- Jeg gjør et unntak nå for å si at det er falske meldinger som ønsker å skape en konflikt mellom meg og klubben. Jeg er veldig fornøyd med å være her, og er sikker på at neste sesong vil bli fylt av suksess. Jeg er i verdens beste klubb, og i verdens beste klubb ønsker jeg å vinne nye trofeer, sa Ronaldo.

Ronaldo er for tida med lagkameratene på treningsleir i Australia.

-Jeg håper oppriktig at de falske ryktene nå vil stoppe, og håper at jeg kan få litt fred. Jeg og Real Madrid har det bra sammen, sa 30-åringen.