INGEN SUPERSUKSESS: Bastian Schweinsteigers opphold i Manchester United kan gå mot slutten. Tyskeren slo aldri igjennom i den engelske storklubben.<br>Foto: Philip Oldham/Sportimage/Cal Sport Media/ NTB Scanpix
INGEN SUPERSUKSESS: Bastian Schweinsteigers opphold i Manchester United kan gå mot slutten. Tyskeren slo aldri igjennom i den engelske storklubben.
Foto: Philip Oldham/Sportimage/Cal Sport Media/ NTB ScanpixVis mer

Premier League:

Hevder Schweinsteiger er i møter med MLS-laget Chicago Fire

Kan forsvinne til USA.

Manchester (NTB): Manchester United-spilleren Bastian Schweinsteiger har vært i samtaler med det amerikanske Major League Soccer-laget Chicago Fire, ifølge BBC.

Den tidligere tyske landslagskapteinen har ikke fått spilletid under United-manager José Mourinho denne sesongen. 32-åringen har blitt koblet til Major League Soccer (MLS), og nå skriver BBC at Schweinsteiger er interessert i å flytte over dammen.

– Schweinsteiger var i samtaler med Chicago Fire-trener Veljko Paunovic i helgen. Tyskeren har fått tillatelse til å forhandle med interesserte klubber, skriver den britiske mediegiganten.

Den tidligere Bayern München-profilen fikk nylig trene med Uniteds førstelag igjen, men det er ikke ventet at han vil få spilletid hos «de røde djevlene». Dermed ser han ut til å ende på 31 kamper for United. Schweinsteiger ble hentet til United av Louis van Gaal før forrige sesong, men slet mye med skader i debutsesongen. Snart venter trolig et nytt fotballeventyr for den meritterte midtbanemannen. (©NTB)