ETTERTRAKTET: Spanske Sevilla vil gjøre et nytt forsøk på å kjøpe Sander Berge fra Genk i neste overgangsvindu, ifølge avisen Estadio Deportivo.

Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
ETTERTRAKTET: Spanske Sevilla vil gjøre et nytt forsøk på å kjøpe Sander Berge fra Genk i neste overgangsvindu, ifølge avisen Estadio Deportivo. Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

Sander Berge:

Hevder Sevilla vil hente Sander Berge i januar

Het landslagsspiller.

Spanske Sevilla vil gjøre et nytt forsøk på å kjøpe Sander Berge fra Genk i neste overgangsvindu, ifølge avisen Estadio Deportivo.

Det var flere rykter rundt Berge i sommer etter et solid første halvår i Genk og gode prestasjoner for det norske landslaget. Noen overgang fra belgisk fotball ble det derimot ikke, men Estadio Deportivo, der Berge stjeler tirsdagens forside , skriver at Sevilla kommer til å gjøre et nytt framstøt etter jul.

Klubbens plan er angivelig at Berge på sikt skal bli den nye Steven N'Zonzi.

Ifølge avisen tror Sevilla at Genk vil være mer villig til å forhandle om Berge i januarvinduet, men klubben venter at prisen for nordmannen vil være høy.

I august skrev flere norske medier at Sevilla tilbød Genk om lag 110 millioner kroner for Berge, men at det budet ble avvist.

– Vi har konkludert med at Sander blir i Genk, i hvert fall fram til nyttår. Sevilla har lagt inn flere bud, men alle parter er enige om at det ikke blir noen overgang i dette vinduet, sa agent Morten Wivestad til VG da.

(NTB)