Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

UFC 210:

Hevder silikonbryster stopper UFC-debuten. Det avviser sjefen

Påstår debutant stoppes av regelverket.

DEBUT: MMA-utøveren Pearl Gonzalez skal i aksjon i UFC 210. Til tross for at flere hevder hun ikke får stille på grunn av silikonbryster, tilbakeviser UFC-presidenten dette. Skjermdump fra Instagram
DEBUT: MMA-utøveren Pearl Gonzalez skal i aksjon i UFC 210. Til tross for at flere hevder hun ikke får stille på grunn av silikonbryster, tilbakeviser UFC-presidenten dette. Skjermdump fra Instagram Vis mer

(Dagbladet): Stevnet UFC 210 arrangeres i Buffalo, New York i natt, og noen av de største profilene innen Mixed Martial Arts (MMA) skal i aksjon.

Den amerikanske kvinnen Pearl Gonzalez (30) er ikke blant de største navnene og skal gjøre sin UFC debut mot Cynthia Calvillo (29).

Men i opptakten til kveldens stevne hevdet flere større medier, blant annet ESPN, at Gonzalez var tatt av plakaten.

Den angivelige grunnen: Pearl Gonzalez' silikonbryster.

- Pearl Gonzalez er fjernet fra UFC 210 på grunn av hennes brystimplantater, skrev ESPN og andre MMA-nettsteder.

Dette tilbakevises derimot at UFC-president Dana White som hevder kampen går som planlagt.

- Slutt å høre på disse nettstedene. Dersom du ikke hører det fra oss, så er det neppe sant. Denne kampen går som planlagt, skriver White på Twitter.

Bakgrunnen for forvirringen er at New York State Athletic Commision (NYSAC) ikke tillater personer med brystimplantater å delta i kampsport. Dette av helsemessige årsaker.

Derfor skal det ha vært reaksjoner på at Gonzalez stiller på UFC 210, men ifølge den øverste sjefen for UFC-organisasjonen, er det ingen grunn til bekymring. Gonzalez står for øvrig med seks seiere og ett tap som profesjonell kampsportutøver. Motstander Carvillo står med 4-0.

PS: MMA er en av de raskest voksende idrettene i verden. Det er en fullkontakt idrett som bruker teknikker fra boksing, brasiliansk jiu-jitsu, Muay Thai, bryting og judo.

Dette er kampene i UFC 210 lørdag:

Daniel Cormier vs. Anthony Johnson

Chris Weidman vs. Gegard Mousasi

Cynthia Calvillo vs.Pearl Gonzalez

Thiago Alves vs. Patrick Côté

Will Brooks vs. Charles Oliveira

Myles Jury vs. Mike De La Torre

Kamaru Usman vs. Sean Strickland

Charles Rosa vs. Shane Burgos

Patrick Cummins vs. Jan Błachowicz

Gregor Gillespie vs. Andrew Holbrook

Josh Emmett vs. Desmond Green

Katlyn Chookagian vs. Irene Aldana

Jenel Lausa vs. Magomed Bibulatov