HVA GJØR DE GEA?: David de Gea ønsker seg til Real Madrid, men Manchester United er lite interesserte i å slippe ham for prisen Madrid-klubben har tilbudt. Det kan resultere i at de Gea blir ut kontraktstiden, og kan gå gratis neste sesong. Det er angivelig noe Real Madrid nå foretrekker.
Foto: PHIL NOBLE / REUTERS / NTB SCANPIX
HVA GJØR DE GEA?: David de Gea ønsker seg til Real Madrid, men Manchester United er lite interesserte i å slippe ham for prisen Madrid-klubben har tilbudt. Det kan resultere i at de Gea blir ut kontraktstiden, og kan gå gratis neste sesong. Det er angivelig noe Real Madrid nå foretrekker. Foto: PHIL NOBLE / REUTERS / NTB SCANPIXVis mer

Hevder «sleipe» Real Madrid vil betale de Gea for å bli ut United-kontrakten: Da kan han gå gratis

Ryktebørsen.

(Dagbladet): Sommerens overgangsvindu begynner å nærme seg slutten. 1. september er det ikke lenger mulig å bytte klubb i de største ligaene.

I sommer har det meste dreid seg om Manchester Uniteds sisteskanse David de Gea og en overgang til Real Madrid.

Til tross for at spanjolen har blitt koblet til klubben fra hjembyen i hele år, har en overgang ennå ikke gått i orden. Men nå har Real Madrid sett seg ut en sleip utgang på det hele.

Dersom David de Gea blir ett år til i Manchester United, blir han også til kontrakten er utgått. Dermed kan han gå gratis til Real Madrid - og Manchester United sitter igjen med slikk og ingenting etter spilleren som var deres beste i fjor. Ifølge The Mirror har Real Madrid lovet 24-åringen en sum på drøyt 150 millioner dersom han blir ut kontraktstida.

Ramos forlenget Manchester United har nemlig ikke ønsket å gå under en pris de har satt på 450 millioner for målvakten, men det kan slå dem rett tilbake i fjeset neste sommer.

En del av spillet har også Sergio Ramos vært. Men i dag bekreftet Real Madrid at midtstopperen blir værende i klubben, og har skrevet under en kontraktsforlengelse på fem år. Ramos uttrykte nemlig i sommer misnøye med tilværelsen, og United meldte seg fort som interesserte.

Ellers ryktes det at Pedro rykker stadig nærmere en United-overgang.

Mourinho vil forsterke Chelsea er et lag som har forsterket lite i sommer. Det er José Mourinho misfornøyd med - det hevder iallfall Daily Mail.

CITY-AKTUELL: Nicolas Otamendi. Foto: Action Images / Peter Cziborra
CITY-AKTUELL: Nicolas Otamendi. Foto: Action Images / Peter Cziborra Vis mer

De mener nemlig å vite at sjokkavgjørelsen Mourinho gjorde ved pause da han benket kaptein John Terry - var et klart signal til klubbeier Roman Abramovitsj om at forsterkninger ønskes. Det samme signalet skal han ha gitt da han satte på floppen Juan Cuadrado i andre omgang.

Chelsea har snust på Nicolás Otamendi i sommer, men nå ser Valencia-spilleren ut til å glippe. Han skal være på vei til Manchester City - som for øvrig knuste Jose Mourinhos mannskap i går.

Manchester Evening News skriver at Otamendi i dag ankom byen, med mål om å bli City-spiller innen kort tid.