Hevder «sleipe» Real Madrid vil betale de Gea for å bli ut United-kontrakten: Da kan han gå gratis

Ryktebørsen.

HVA GJØR DE GEA?: David de Gea ønsker seg til Real Madrid, men Manchester United er lite interesserte i å slippe ham for prisen Madrid-klubben har tilbudt. Det kan resultere i at de Gea blir ut kontraktstiden, og kan gå gratis neste sesong. Det er angivelig noe Real Madrid nå foretrekker.
Foto: PHIL NOBLE / REUTERS / NTB SCANPIX
HVA GJØR DE GEA?: David de Gea ønsker seg til Real Madrid, men Manchester United er lite interesserte i å slippe ham for prisen Madrid-klubben har tilbudt. Det kan resultere i at de Gea blir ut kontraktstiden, og kan gå gratis neste sesong. Det er angivelig noe Real Madrid nå foretrekker. Foto: PHIL NOBLE / REUTERS / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sommerens overgangsvindu begynner å nærme seg slutten. 1. september er det ikke lenger mulig å bytte klubb i de største ligaene.

I sommer har det meste dreid seg om Manchester Uniteds sisteskanse David de Gea og en overgang til Real Madrid.

Til tross for at spanjolen har blitt koblet til klubben fra hjembyen i hele år, har en overgang ennå ikke gått i orden. Men nå har Real Madrid sett seg ut en sleip utgang på det hele.

Dersom David de Gea blir ett år til i Manchester United, blir han også til kontrakten er utgått. Dermed kan han gå gratis til Real Madrid - og Manchester United sitter igjen med slikk og ingenting etter spilleren som var deres beste i fjor. Ifølge The Mirror har Real Madrid lovet 24-åringen en sum på drøyt 150 millioner dersom han blir ut kontraktstida.

Ramos forlenget Manchester United har nemlig ikke ønsket å gå under en pris de har satt på 450 millioner for målvakten, men det kan slå dem rett tilbake i fjeset neste sommer.

En del av spillet har også Sergio Ramos vært. Men i dag bekreftet Real Madrid at midtstopperen blir værende i klubben, og har skrevet under en kontraktsforlengelse på fem år. Ramos uttrykte nemlig i sommer misnøye med tilværelsen, og United meldte seg fort som interesserte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer