Hevder snikfotograf forsøkte å selge bilder av Michael Schumacher for 10 millioner kroner

- Michaels helse er ikke et offentlig anliggende. 

ENORM INTERESSE: Michael Schumachers ulykke genererer enorm interesse, tre år etter at han falt stygt i en alpinbakke. <br>Foto: AP /Shizuo Kambayashi/ NTB Scanpix
ENORM INTERESSE: Michael Schumachers ulykke genererer enorm interesse, tre år etter at han falt stygt i en alpinbakke.
Foto: AP /Shizuo Kambayashi/ NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Helt siden den tragiske alpinulykken i 2013, har det blitt spekulert rundt Michael Schumachers helsetilstand.

Så mye at Schumachers manager, Sabine Kehm, mener spekulasjonene er uansvarlige.

Ingen bilder av Schumacher etter ulykken har nådd offentligheten.

Bilder tilbudt

Nå hevder derimot flere engelske aviser og tyske medier at de første bildene av Schumacher er forsøkt solgt.

Ifølge The Express og The Sun skal en ukjent fotograf ha tilbudt bildene for rundt en million pund.

Fotografen skal ha tatt bildene i skjul i Schumachers hjem utenfor Geneve. Tysk politi bekrefter at de etterforsket saken, og at bilder skal ha blitt tilbudt medier for «en høy pris».

Etterforskningen skal nå ha blitt satt på vent etter at mediehuset som ble tilbudt bildene ikke ønsker å røpe kilden overfor politiet. Verken de eller politiet skal heller ha sett bildene som er forsøkt solgt.

Ingen kommentar

Det er ikke kjent om noen andre har fått tilbud om å kjøpe bildene, men Schumachers familie reagerer kraftig på det som er skjedd.

- Michaels helse er ikke et offentlig anliggende, så vi kommer ikke til å kommentere det i framtida heller, sier Kehm ifølge Express.

- Vi er nødt til å beskytte hans intimsfære. Både juridisk og i et langt perspektiv er enhver kommentar om hans helsetilstand noe som innskrenker denne sfæren, la Kehm til.

KOMA: Video viser Schumacher på ski i Madonna di Campigilo i Italia i 2006. Formel 1-legenden Michael Schumacher pådro seg ifølge flere medier hjerneblødning da han var utsatt for en skiulykke i de franske alper. Video: NTB Scanpix Vis mer