Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Landslaget i fotball:

Hevder Solbakken har fått konkret tilbud om å bli landslagssjef

Norges Fotballforbund nærmer seg avgjørelse.

TENKER: Ståle Solbakken har vært trukket fram som den åpenbare kandidaten til å ta over Norge. Foto: Kristian Ridder-Nielsen / Dagbladet.
TENKER: Ståle Solbakken har vært trukket fram som den åpenbare kandidaten til å ta over Norge. Foto: Kristian Ridder-Nielsen / Dagbladet. Vis mer

Ståle Solbakken skal være tilbudt jobben som norsk landslagssjef i fotball, melder VG.

Solbakken har av de fleste eksperter vært trukket fram som den åpenbare kandidaten til å erstatte sparkede Per-Mathias Høgmo. Spørsmålet er hva den nåværende FC København-treneren selv ønsker.

VG hevder å kjenne til at Solbakken i disse dager vurderer et konkret tilbud rundt landslagssjefjobben fra Norges Fotballforbund.

Det kan bety at NFF nærmer seg en avgjørelse på hvem som skal erstatte Høgmo.

Tidligere denne uken bekreftet tidligere Stabæk-trener Bob Bradley at han hadde hatt et møte med toppfotballsjef Nils Johan Semb. Sistnevnte holder samtidig kortene tett til brystet.

- Som jeg har sagt mange ganger så kommenterer jeg hverken navn, rykter eller spekulasjoner, skriver han i en SMS til VG.

Ståle Solbakken har tidligere uttalt at han ønsker å samle familien i 2017. I øyeblikket bor han selv i København, mens kona og barna er bosatt på Hamar.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling