HAR EN PLAN: Svenske og danske aviser tror Ståle Solbakkens plan er å være mindre på treningsfeltet og mer på kontoret etter at Peter Wettergren settes i forbindelse med en snarlig overgang til den danske storklubben. Foto: Kristian Ridder-Nielsen / Dagbladet.
HAR EN PLAN: Svenske og danske aviser tror Ståle Solbakkens plan er å være mindre på treningsfeltet og mer på kontoret etter at Peter Wettergren settes i forbindelse med en snarlig overgang til den danske storklubben. Foto: Kristian Ridder-Nielsen / Dagbladet.Vis mer

Hevder Solbakken henter svensk trener til FCK - blir manager i stedet

Svenske og danske aviser melder.

(Dagbladet): Ifølge den svenske avisa Expressen er Elfsborgs ettertraktede trener Peter Wettergren på vei bort fra Allsvenskan for å bli en del av trenerteamet i Ståle Solbakkens FC København.

De to skal ha blitt observert sammen på tribunen under kampen mellom Malmö og AIK, men verken Wettergren eller Elfsborg vil kommentere Expressens opplysninger i dag.

I Danmark lurer man derimot på hva det er Solbakken skal med nok en trener på laget.

Brian Riemer er Solbakkens assitenttrener i den danske hovedstaden, og all den tid Ståle selv er hovedtrener spekuleres det nå i om Solbakken er iferd med å lage en helt ny struktur i København.

Danske Ekstrabladet skriver at Wettergren er tiltenkt rollen som hovedtrener, slik at Ståle selv kan innta en mer administrativ rolle som manager. En engelsk modell, der Ståle får mer tid til å tenke helhetlig og til å ta seg av spillerkjøp og kontakten med agenter.

- Det blir et ordentlig scoop for FC København å gå Wettergren. Han er en kapasitet som kunne vært hovedtrener i samtlige klubber i Allsvenskan, sier Expressen-journalisten Daniel Kristoffersen til Ekstrabladet.